Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.500 TL
termalmacun
Başarılı
Link atmak yasak olmasaydı linklerini atabilirdim.
Yasak değil diye biliyorum.
9000'e çıkabilirseniz bulabiliyorsunuz ama eğer AMD tarafına yönelirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
MSI RTX 3060 Ventus 12GB
ASUS RTX 3060 Dual 8GB
Son düzenleme:
Scoti
Çalışkan
Yasak değil diye biliyorum.
9000'e çıkabilirseniz bulabiliyorsunuz ama eğer AMD tarafına yönelirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
MSI RTX 3060 Ventus 12GB
ASUS RTX 3060 Dual 8GB
Hocam AMD'den nefret ediyorum, bıktım şahsen. Kesinlikle 1050 Ti bile olsa NVIDIA olsun istiyorum. Attıgınız linkleri inceledim, teşekkür ederim. 9 bandı çok fazla. Ben sanırım 2060 alacağım yine. Acaba şöyle 7-8K bandında daha fiyat performans, kas gücü yüksek bir kart var mıdır diye sormak istedim. Mesela 3050 yerine 2060 daha iyi ya, onun gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam AMD'den nefret ediyorum, bıktım şahsen. Kesinlikle 1050 Ti bile olsa NVIDIA olsun istiyorum. Attıgınız linkleri inceledim, teşekkür ederim. 9 bandı çok fazla. Ben sanırım 2060 alacağım yine. Acaba şöyle 7-8K bandında daha fiyat performans, kas gücü yüksek bir kart var mıdır diye sormak istedim. Mesela 3050 yerine 2060 daha iyi ya, onun gibi.
Satıcı ile konuşup FurMark test videolarını izleyin. Temiz ise alınır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Scoti
Çalışkan
Satıcı ile konuşup FurMark test videolarını izleyin. Temiz ise alınır.
Hocam mayıs'ta açmış ilanı 7.5a kimse 3060 vermez bence konuyu kapayabiliriz herkese çok teşekkür ederim 2060'da karar kıldım sağ olun.
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide