MAH0A

Bilgin
1.60 VDD ile CL32 hata veriyor. 1.65 VDD bırakıyorum. Bugün hava sıcaklığı 28 dereceydi. Bunu da göz önünde bulundurursak bellekler gayet iyi iş çıkarıyor gibi görünüyor. Test sırasında en yüksek bellek sıcaklığı 55 derecede idi. Timing ayarlamaya devam edeceğim, ara ara güncelleyeceğim.

Adsız4.webp

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Adsız6.webp
    Adsız6.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
1.75 yemedi. 1.8 için denemedim ama havalar iyice soğumadan denemem muhtemelen. Bugün Antalya 31 derece. Şimdi son kez 1usmus testi yapıyorum. Subtimingleri biraz gevşettim, o kadar sıkmanın getirisini hissedemedim hatta belki çok sıkı olduğundan negatif bile etkiliyor olabilir. Main Timingler dibine kadar sıkılı halde. 1usmus geçerse görselleri paylaşırım. VDD 1.65 VDDQ 1.45 VDDIO 1.40 VSOC 1.10 olarak test yapıyorum. tRTP 12 değerine çektim. tRFC 110ns yapamadı bu kitler, 115 açabildi. ARd 0 ile tPHYRDL 36-36 eşledi ve bir önceki testten sorunsuz geçti. tRC denemedim, tRAS+tRP yapıp geçtim.

1.75 yemedi. 1.8 için denemedim ama havalar iyice soğumadan denemem muhtemelen. Bugün Antalya 31 derece. Şimdi son kez 1usmus testi yapıyorum. Subtimingleri biraz gevşettim, o kadar sıkmanın getirisini hissedemedim hatta belki çok sıkı olduğundan negatif bile etkiliyor olabilir. Main Timingler dibine kadar sıkılı halde. 1usmus geçerse görselleri paylaşırım. VDD 1.65 VDDQ 1.45 VDDIO 1.40 VSOC 1.10 olarak test yapıyorum. tRTP 12 değerine çektim. tRFC 110ns yapamadı bu kitler, 115 açabildi. ARd 0 ile tPHYRDL 36-36 eşledi ve bir önceki testten sorunsuz geçti. tRC denemedim, tRAS+tRP yapıp geçtim.
115 ns ve tRTP 8 iken zor daha kismak bence :)

PHY 3 tCK denenebilir en son diye dusunuyorum. Cok timing sıkmak bence de cok iyi degil, goturusu olur gibi sonrasinda belki. 115ns bende de sinir. Daha altinda boot etmiyor.