Var, Flashback ile yazarsın. BIOS dosyasını Gigabyte.BIN olarak isimlendirip FAT32 formatlı USB atacaksın, ilgili porta takıp PC kapalıyken tuşa basacaksın. Ya da BIOS içerisinden BIOS Rollback Support vs. etkinleştirildikten sonra Downgrade yapılıyor. ASUS'ta böyle. En garanti yol Flashback.
Hocam BIOS'u geriye döndürmeden clear CMOS yaptığımda şimdi çalışıyor. Eğer hala çalışmasaydı geriye dönecektim.

@Ayhan Dönmez. Hocam yardımlarınız için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum oyun performansı gerçekten jilet gibi oldu özellikle LTSC'nin bayağı faydası dokundu. Testi açar açmaz %0.1 100 FPS altını anında görüyordu şimdi bir süredir oynuyorum bana mısın demiyor. Umarım herkes RAM'lerdeki bu ayarların önemini kavrar. Timingler için de teşekkürler.

DyingLightGame_TheBeast_x64_rwdi_2026_04_01_19_07_50_239.webp

@Ayhan Dönmez. Hocam yardımlarınız için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum oyun performansı gerçekten jilet gibi oldu özellikle LTSC'nin bayağı faydası dokundu. Testi açar açmaz %0.1 100 FPS altını anında görüyordu şimdi bir süredir oynuyorum bana mısın demiyor. Umarım herkes RAM'lerdeki bu ayarların önemini kavrar. Timingler için de teşekkürler.

Eki Görüntüle 237707

Hiç kavrayana rastlamadım, sen bunun kıymetini anlayan nadir kişilerdensin. Ben teşekkür ederim. Keyifli oyunlar.

Eki Görüntüle 237707

Son durum zen timing verilerini paylaşabilir misiniz acaba?

Dosya Ekleri

• Final.webp
    Final.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 29