Tablete ihtiyacım vardı. Xiaomi 17t Pro 61K'ya geliyor. Tablet ile Nothing Phone 3 alırsam yanına ekstra tablet alacağım, o da 52K'ya gelecek. Arada 9K fark var. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Kamera, işlemci, batarya, ekran 17t Pro çok üstün gözüküyor. Kamerada çok fark var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 61.000 TL
Nothing Phone 3 daha iyi olur.Tablete ihtiyacım vardı. Xiaomi 17t Pro 61K'ya geliyor. Tablet ile Nothing Phone 3 alırsam yanına ekstra tablet alacağım, o da 52K'ya gelecek. Arada 9K fark var. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Kamera, işlemci, batarya, ekran 17t Pro çok üstün gözüküyor. Kamerada çok fark var mı?
- Makaleler
- 23
Nothing Phone 3'un kamerasi ne kadar iyi olsa da cipset olarak 8S Gen 4 amiral gemisi degil. 17T Pro'nun da fiyati yuksek. Bana kalirsa X300 veya Mi 17'ye bakin.
- Makaleler
- 1
Birisinin işlemcisi amiral gemisi seviyesinde değil, öbürünün fiyatı pahalı.
Telefondan kırparak iyi tablet alınabilir, SD8 Elite Gen 5, SD8 Gen 5, Dimencity 9400 işlemcili tabletler satışta.
Oneplus Pad 4, Mi Pad Mini, S11 Ultra vs.
Telefondan kırparak iyi tablet alınabilir, SD8 Elite Gen 5, SD8 Gen 5, Dimencity 9400 işlemcili tabletler satışta.
Oneplus Pad 4, Mi Pad Mini, S11 Ultra vs.
- Makaleler
- 23
Bence 43 bine geliyorsa alinir. 43 bine 17T Pro yerine Nothing Phone 3 ve Poco X8 Pro Max var. 17T Pro tercih edebilirsin.Tablet çok önemli değil kardeşime gidecek ortaokul 1'e gidiyor tablet+telefon yaklaşık bu fiyat bareminde olması lazım MI17 X300 S25 Plus alırsam tablet alamam tablet ile alınca 17t Pro 43K ya geliyor pahalı mı?
Nothing Phone 37K 17t Pro 43kya geliyor kamera önemli benim için ve 4 yıl götürmesi lazım Nothing Phone 3 görünüşü yazılımı güzel içimde kalıyor ama 17t Pro 6K fazla verip daha iyi kamera batarya donanım ekran sunuyor amiral gemisi gibi kararsızım bu yüzden.
Nothing'i genelde överiz çünkü kaliteli kasaya, sade işletim sistemine sahip.Nothing Phone 37K 17t Pro 43kya geliyor kamera önemli benim için ve 4 yıl götürmesi lazım Nothing Phone 3 görünüşü yazılımı güzel içimde kalıyor ama 17t Pro 6K fazla verip daha iyi kamera batarya donanım ekran sunuyor amiral gemisi gibi kararsızım bu yüzden.
Ancak Xiaomi, üst segmentte ciddi anlamda tecrübeye sahip ve donanım konusunda lider. Ayrıca her ne kadar çoğu kişi yazılım konusunda kötülese de o rezalet yazılım Redmi serisinde kaldı. Xiaomi cihazlar yazılım konusunda sıkıntısız gidiyor. Sadece birkaç gereksiz hizmeti debloat etmeniz gerekli ki o da hiç zor değil.
Ben burada Xiaomi 17T Pro diyorum, para çıkmazsa Xiaomi 17T'de olabilir.
Özellikle kamera konusunda 17T serisinin daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Sensör, sarsıntı sönümleme kabiliyeti ve algoritma olarak da Xiaomi bayağı ilerledi son zamanlarda.
Nothing'i genelde överiz çünkü kaliteli kasaya, sade işletim sistemine sahip.
Ancak Xiaomi, üst segmentte ciddi anlamda tecrübeye sahip ve donanım konusunda lider. Ayrıca her ne kadar çoğu kişi yazılım konusunda kötülese de o rezalet yazılım Redmi serisinde kaldı. Xiaomi cihazlar yazılım konusunda sıkıntısız gidiyor. Sadece birkaç gereksiz hizmeti debloat etmeniz gerekli ki o da hiç zor değil.
Ben burada Xiaomi 17t Pro diyorum, para çıkmazsa Xiaomi 17T'de olabilir.
Özellikle kamera konusunda 17t serisinin daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Sensör, sarsıntı sönümleme kabiliyeti ve algoritma olarak da Xiaomi bayağı ilerledi son zamanlarda.
17t Pro pahalı diyorlar fiyatına göre nothingde kulaklığı çıkarınca 32K kadar düşüyor 15t Pro ise 46k civarı yapıyormuş şu an hesapladım yaklaşık nothingin kamerasıda fena değil gibi.