Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    5,3 MB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 42
Bu 2.5-3 saat geçerse eğer stabil diyebilirsin %95. diğer türlü yanıltıyor. Gerçek test senaryosu böyle olmalı.

VRAM eklemek önemli. 3D mark Steel nomad vesaire de çalışabilir ama gerek yok. Sıklıkla OCCT VRAM tercih ediliyor Memtest yanına.

Bu %95 kısım, %100 stabil olması için günlerce testemi girmesingerek?

Galiba TM5 diğer program yüzünden hata verdi.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 36

Galiba TM5 diğer program yüzünden hata verdi.

Olabiliyor böyle, evet. Sanal bellek açık mı sende? O kısımlara ellemedin değil mi?

Highest Possible Adress'teki tik kaldır olmazsa, öyle teste al tekrardan.

Önce VRAM testini başlat, sonrasında Ryzen3D başlat. Sanal bellek kapalıysa açman lazım, yoksa böyle patlayabilir Random testte.

Olabiliyor böyle, evet. Sanal bellek açık mı sende? O kısımlara ellemedin değil mi?

Highest possible Adress'teki tik kaldır olmazsa, öyle teste al tekrardan.

Önce VRAM testini başlat, sonrasında Ryzen3D başlat. Sanal bellek kapalıysa açman lazım, yoksa böyle patlayabilir random testte.

Tiki kaldırdım, yine hata veriyor. Sanal bellek falan kulanmadım. TM5 yerine rtp girelim mi teste?

Tiki kaldırdım, yine hata veriyor. Sanal bellek falan kulanmadım. TM5 yerine rtp girelim mi teste?

Tavsiyeniz nedir? 64 GB RAM.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 35

Tavsiyeniz nedir? 64 GB RAM.

Auto kalmasını öneririm, hususi bir şey atamaya gerek yok diye düşünüyorum.

Sonrasında Restart atıp sıfırdan başlarsın, hata vermemesi lazım program.

Zaten Auto, hata verdirdi özel 32768-65536 ayarlayıp, reset attım. Bu her PC acıldıgında disk taraması nedir?

O konuda bilgim yok. PowerShell yönetici açıp sırayla şu 2 kodu çalıştır, Restart at. Belki düzeltme şansı var.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

sfc /scannow

Zaten Auto, hata verdirdi özel 32768-65536 ayarlayıp, reset attım. Bu her PC acıldıgında disk taraması nedir?

Çok fazla ayar değiştin, bir şeyler karışmıştır. Sana dediklerimden çok daha fazlasını değiştirdin hatta.

O konuda bilgim yok. PowerShell yönetici açıp sırayla şu 2 kodu çalıştır, restart at. Belki düzeltme şansı var.

DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

SFC /scannow

Onu sonra hal ederim. Sanal bellek açtım, bakalım ne olacak.

O konuda bilgim yok. PowerShell yönetici açıp sırayla şu 2 kodu çalıştır, restart at. Belki düzeltme şansı var.

DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

SFC /scannow

Çok fazla ayar değiştin, bir şeyler karışmıştır. Sana dediklerimden çok daha fazlasını değiştirdin hatta.

Baska hiçbir şey yok, hocam. Diğer BIOS ayarları çakışabilir.