Selam. Dizi, film izlemek ve web’de gezinmek için tablet arıyoruz. Yakın bir arkadaşım satın alacak. Gerekirse eğer bütçe bir miktar daha esneyebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Eğer vergi indirimiyle alırsa tahmini 7.500 TL'ye gelen MatePad 11.5 alabilir.(şu anki fiyatı 9 bin TL)
Onun dısında isteklerinize uygun Honor pad X9 öneririm.
Onun dısında isteklerinize uygun Honor pad X9 öneririm.
Selamlar. Ben olsam Honor Pad 9 alırdım.
moneymoon
Yetkin
Bütçeyi hiç aşmadan RedmiPad Se, birazıcık aşarak HonorPad 9, birazıcık aşarak ama HonorPad 9 kadar büyük olmasın diyorsanız RedmiPad 2 ve biraz daha arayüzü kullanışlı olsun diyorsanız Samsung Galaxy Tab A9 Plus öneririm şahsen.
Çok teşekkür ederim ilginize, kıymetli öneriler aldım. Modelleri bildiriyorum kendisine.
- Makaleler
- 6
Çok teşekkür ederim ilginize, kıymetli öneriler aldım. Modelleri bildiriyorum kendisine.
Şunu söylemek isterim; film/dizi izleyecek kişinin bütçesini zorlamasına gerek yok. Honor Pad X9 yeterli olur bu yüzden. Eğer yine de bütçenin en iyisini isterim derse, Honor Pad 9. Ama gerek yok şahsen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Matepad 11.5 yada A9+. Arkadaşınızın telefonu Samsung ise A9+ alması çok daha iyi olucaktır.Selam. Dizi, film izlemek ve web’de gezinmek için tablet arıyoruz. Yakın bir arkadaşım satın alacak. Gerekirse eğer bütçe bir miktar daha esneyebilir.