Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Galaxy S20 FE bakabilirsin.
Vallahi aynı şekilde Redmi Note 13 Pro 5G zamazingosundan da ben bıktım. Ama ikinci elde de 256 GB olan güzel cihaz bulamadım.Asıl amacı kamera olacak bir telefon arıyorum. Elimdeki POCO X5 Pro zamazingosundan sıkıldım. Bunu satıp daha düzgün bir şey almak istiyorum. Üstüne eklerim muhtemelen biraz.
- Makaleler
- 6
Asıl amacı kamera olacak bir telefon arıyorum. Elimdeki POCO X5 Pro zamazingosundan sıkıldım. Bunu satıp daha düzgün bir şey almak istiyorum. Üstüne eklerim muhtemelen biraz.
O bütçeye S20 FE, artarsa S21 FE, S21, S22 alınabilinir.
elrexy
Uzman
Vallahi aynı şekilde Redmi Note 13 Pro 5G zamazingosundan da ben bıktım. Ama ikinci elde de 256 GB olan güzel cihaz bulamadım.
Hocam sizinki yine iyi. Ya ben Custom ROM atıyorum buglu, stok ROM atıyorum kasıyor takılıyor. 60Hz kullanıyorum yine takılıyor bıktım yeminle. Alınırken benim fikrime sorulmadan alınan bir cihaz olduğu için kullanıyorum mecbur. Şimdilik işimi gören bir şey alıp kullanayım da sonradan S25'e kadar alma imkanım olacak gibi birkaç ay sonra.
O bütçeye S20 FE, artarsa S21 FE, S21, S22 alınabilinir.
Aklımda. S10'a ne demeli peki? 4K ekranı ve Exynos işlemcisi yanıyosun fuat abi hesabı
S20 FE Snapdragon ve GT2 bakacağım gibi duruyor şimdilik.
- Makaleler
- 6
Aklımda. S10'a ne demeli peki? 4K ekranı ve Exynos işlemcisi yanıyosun fuat abi hesabı
S10? S10 bu cihazların arasında tercih edilmemeli zaten.
S20 FE iyi olur. GT2 vs daha çok oyun odaklı oluyor onlar.
Hocam o zaman sizin ki yurtiçi galiba. Benim ki yurt dışı çin cihazı. Elim kolum bağlı öylece bekliyorum. İmei attırmak ile hiç uğraşmadan kurtulmak istiyorum.Hocam sizinki yine iyi. Ya ben Custom ROM atıyorum buglu, stok ROM atıyorum kasıyor takılıyor. 60Hz kullanıyorum yine takılıyor bıktım yeminle. Alınırken benim fikrime sorulmadan alınan bir cihaz olduğu için kullanıyorum mecbur. Şimdilik işimi gören bir şey alıp kullanayım da sonradan S25'e kadar alma imkanım olacak gibi birkaç ay sonra.
elrexy
Uzman
Yurtiçi hocam. Bir de ekran kırık ama leke veya herhangi bir sorun yok. Satarken işkence çekeceğim galiba.Hocam o zaman sizin ki yurtiçi galiba. Benim ki yurt dışı çin cihazı. Elim kolum bağlı öylece bekliyorum. İmei attırmak ile hiç uğraşmadan kurtulmak istiyorum.
Batur
Başarılı
Hocam yakın zamanda cihaz alacaksanız temiz S7 veya S8 alın hem kamerası güzel hem ROM desteği inanılmaz şekilde var ve ekranı da bayağı iyi, maksat idarelik kullanmak için öneriyorum yoksa S20 FE daha uzun ömürlü, aynı durumdayım ben de haftaya 25 alacağım bundan 2-3 hafta önce de S7 aldım.
Gündelik kullanımda S7 nasıl hocam?Hocam yakın zamanda cihaz alacaksanız temiz S7 veya S8 alın hem kamerası güzel hem ROM desteği inanılmaz şekilde var ve ekranı da bayağı iyi, maksat idarelik kullanmak için öneriyorum yoksa S20 FE daha uzun ömürlü, aynı durumdayım ben de haftaya 25 alacağım bundan 2-3 hafta önce de S7 aldım.