Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Türkiye'deki şehir elektriği 230 V'dur. 7500 Watt ile 32 Amper çekecektir. Evlerdeki standart 16A sigortalarla sorun yaşarsınız. Herhalde bu kadar elektrik çeken bir ürun sanayi tipi fişle kullanılır veya kendi fazı falan vardır kendi için sigortayla falan.
Riskli ya ben pinpirikliyim o tarz konularda.Oturma, yatak, çocuk odası, mutfakta ve banyoda da bir priz 40 amperlik sigortaya bağlanmış. Ben eve taşındığım da eski. Kiraci banyodaki prizden şofbene bağlantı yapmış. Topraklama yok diye ev sahibi utanmadan musluğa kablo bağlamış. Neyse ki ben tesisatin topraklamasini yaptirip kiradan düştüm. 32 yeter dediler diye 32 aldım. Hangi elektrikçiye gitsem hepsi 32 yeter dedi.
Tolere
Uzman
Hocam kiracı olduğum için bunları düşünmek istemiyorum. Ve beni bayağı yoruyor. O kadar yoruyor ki konu açarken başlıkla açıklamayı bile karıştırıyorum. Saçmaladigim bile oluyor. Evim olsa zaten standartlara uygun yapar yaptırır otururum. Ama yok. Her gittiğim evin sorunları ile uğraşmak yormaya başladı.
TR'de yaşamak hiç de stresli değil.Hocam kiracı olduğum için bunları düşünmek istemiyorum. Ve beni bayağı yoruyor. O kadar yoruyor ki konu açarken başlıkla açıklamayı bile karıştırıyorum. Saçmaladigim bile oluyor. Evim olsa zaten standartlara uygun yapar yaptırır otururum. Ama yok. Her gittiğim evin sorunları ile uğraşmak yormaya başladı.
Tolere
Uzman
Aynen hocam aylardır içmeyen ben işe gitmeden bi kadeh atıp işe çıktım.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-