Detaylar
Kim cevapladı?Tekte kapanmadığına dua et.Selam. Instagram'da araliklarla 1, 3 ve az önce 7 gün mesaj banı yedim. Hesap kapanır mı?
serkansgp
Uzman
Dikkat et. Bu banlar siliniyor. Devam edersen kalıcı olarak silinir. Hakaret içeren yorumlardan uzak durmanı öneririm. Bir de bazen sen bir yorum yapıyorsun karşı taraf saldırı düzenler. Üst üste onlarca kişi şikayet ederse ban ihtimalin artar. Bir de gerek yok. Ben yazılan yoruma bakıp "aaa abi haklısın senin sayende hayatım değişti." diyen bir kişi bile görmedim.
yagizinyo
Çalışkan
Dikkat et. Bu banlar siliniyor. Devam edersen kalıcı olarak silinir. Hakaret içeren yorumlardan uzak durmanı öneririm. Bir de bazen sen bir yorum yapıyorsun karşı taraf saldırı düzenler. Üst üste onlarca kişi şikayet ederse ban ihtimalin artar. Bir de gerek yok. Ben yazılan yoruma bakıp "AAA abi haklısın senin sayende hayatım değişti." diyen bir kişi bile görmedim.
Şu an da 7 gün yediğim şey muhtemelen gruptaki bir küfür grupta o kadar küfür dönerken benim ban yemem de saçma küfürden uzak şekilde kullanacağım ana hesabı bu banı açma şansım var mıdır acaba.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-