Bu konuyu troll ve etkileşim kasmak amaçlı açmadığıma Allah'a yemin ederim. Sadece içimi dökmek istedim. Forumda da anonim gibi olunduğu için burada paylaşıyorum.
Ortaokuldan tanışma 7 senelik bir arkadaşım vardı. Bu arkadaşım hep kendini beğenmiş, herkesi dövebileceğini ve herkesten üstün olduğunu zannediyor. Kendisine de herkes tarafından itaat edilmesine ve saygı görülmesini istiyor.
Arkadaşımla iyi zamanlarımız da oldu fakat son 2 senedir saçmalamaya başladı. Hayatı internetteki motivasyon videolarındaki gibi ve maskülenite videolarındaki gibi sanmaya başladı.
MSÜ sınavlarına mı hazırlandığını sordum. O da “heeee” şeklinde cevap verdi. Sonrasında kendimde 33 derece skolyoz olduğunu ve asker/polis olmak için şanslı olduğunu söyledim. Sonra o arkadaşım da bunun şansla alakalı olmadığını ve kendisine değer vermesiyle alakalı olduğunu söyledi. Yani burada demek istiyor ki ben kendime değer vermiyorum ve bunun sonucunda da skolyozum oluşmuş gibi konuştu.
Ben de bu tavırlarından rahatsız olduğumu ve saçmaladığını küfürlü şekilde söyledim. Çünkü artık dayanamamıştım. Daha öncesinde de kız meselesi anlattığımda da “erkek adam ağlamaz.”, “erkek adam acı çekmez.”, “karı gibi ağlama.” gibi saçma şeyler söylüyordu. Her neyse sonra o da bana küfür etmeye başladı sonra ben yine ona küfür ettim kavga ettik WhatsApp'tan.
Sonrasında da benim antidepresan kullanmamla ve duygu durum bozukluğu hastalığımla dalga geçti. Ardından tehditte etti: “seni öyle bir döverim ki senin doktorun, psikolojini eczaneye dolusu ilaçla bile düzeltemez.” dedi. Ardından küfürlü şekilde o skolyozunu sanan bilmem ne yaparım diye şeyler dedi. “doktorun vücut geliştirme sporu yapmana izin veriyor mu?” diye dalga geçti. “cinsel organın ereksiyon olabiliyor mu?” gibi şeyler de dedi. Hani antidepresan libidoyu düşürür ya. Üstüne ailema hakaret etti. “seni öyle bir döverim ki engelli maaşı bağlanır ve ailene ilk defa katkın olur.”
Yani ben ona sadece şahsi şekilde küfür ettim, o şahıs ise ruhsal ve fiziki rahatsızlıklarımla dalga geçerek bana küfür etti. Bahsettiğim gibi aileme de hakaret etti. Dediğim gibi sadece şahsi küfür ettim.
Beni daha da sinirlendirerek olay dövüş/kavga boyutuna geldi. Ben dedim ona ortak bir yer belirleyelim diye o şahıs ise “benim istediğim yere geleceksin!” dedi.
Bende daha ortak bir yer belirleyelim dedim ve çok dövmek istiyorsan evime de gelmesini söyledim. Kendisi üşendiğini ve benim onun yanına gelmesini söyledi.
Sonra yarın yani pazartesi 16.00 gibi görüşüp kavga edecektik. Fakat hukuki anlamda ceza almaktan korktum. Ve bana tuzak kurabileceğini ve birilerini çağırabileceğini düşündüm. Bir de ben 18 yaşına girdim o ise hala 17 yaşında. Ailem ise zaten gitmeme izin vermedi. Aileme anlattığımda da her yerden engellememi ve beni başka numaradan ararsa sakinliğimi korumamı söyledi. Ailem de başka numaradan ararsa ve daha da tahrik ederse savcılığa şikayet edeceğimizi söyledi.
Yani böyle 7 senelik bir arkadaşımın böyle yapması çok hayal kırıklığına uğrattı. Tamam belki olayın başından beri ben haksızım küfür ederek fakat o da haddini aşarak ruhsal ve vücudumla ilgili küfür ederek dalga geçti ve beni daha da tahrik etti.
Ben onunla görüşsem kavga anlamında cidden fena şekilde döverim. Çünkü cidden öfkeme hakim olamıyorum ve doktorlarım öncesindeki başka bir kavga olayında orantısız güç uyguladığımı söyledi.
İnsanlar sessiz, suskun, zayıf ve çelimsiz olduğum için benimle çok dalga geçtiler ve beni hafife aldılar. “bizi dövemez.” diye. Sonrasında ise ben öfkeme hakim olamayıp sinir krizi geçirdiğimde fena şekilde hiç karşı koyamadan dayak yiyorlar. Ve bunun suçlusu ben oluyorum. Daha öncesinde böyle benimle dalga geçtikleri için kavga etmiştim ve mahkemelik olmuştum.
Dediğim gibi Allah'ıma yemin ederim ki konu troll değil. İçimi döküp rahatlamak istedim.