Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700
sndwchmaker 66
Üstün
Jilet, tıraş köpüğü, sabun. Benim ek bir ürüne ihtiyacım olmuyor ancak spesifik bir ihtiyacınız varsa (cilt kuruluğu, sivilce vs.) belirtmeniz daha iyi olacaktır.
- Makaleler
- 1
Teatrio yüz yıkama jeli. Ben doktor tavsiyesiyle kullanıyorum fakat özellikle reçete gereken bir sabun değil. Cilde etkisi iyi. Yüz için jilet kullanıyorum. Saç kesmem gerekmiyor. Sadece tıraş olurken favorileri doğru yerden jilet ile kesiyorum.
Jilet, tıraş köpüğü, sabun. Benim ek bir ürüne ihtiyacım olmuyor ancak spesifik bir ihtiyacınız varsa (cilt kuruluğu, sivilce vs.) Belirtmeniz daha iyi olacaktır.
Teatrio yüz yıkama jeli. Ben doktor tavsiyesiyle kullanıyorum fakat özellikle reçete gereken bir sabun değil. Cilde etkisi iyi. Yüz için jilet kullanıyorum. Saç kesmem gerekmiyor. Sadece tıraş olurken favorileri doğru yerden jilet ile kesiyorum.
Yüze jilet vurunca boynumdaki sakallar olmayınca tuhaf hissettiriyor sakallarım çok yavaş çıkıyor bunu hızlandırmak için jilet faydalı mı yoksa efsane mi bu söylenti.
- Makaleler
- 1
Yüze jilet vurunca boynumdaki sakallar olmayınca tuhaf hissettiriyor sakallarım çok yavaş çıkıyor bunu hızlandırmak için jilet faydalı mı yoksa efsane mi bu söylenti.
O jilet vurursan daha çok çıkar olayı bir kent efsanesi. Bu mesajı düzenleyip aşağıya Evrim Ağacı'ndan daha önce okuyup bilgilendiğim bir makalenin bağlantısını ekleyeceğım. Kendiniz bakabilirsiniz.
Tıraş Olmak Saçları ve Sakalları Daha Hızlı ve Gür Mü Çıkarır? - Evrim Ağacı
Gerçek Ne?Vücudumuzdaki hiçbir kılın uzama hızı veya gürlük miktarı, kılların kesilmesiyle alakalı değildir. Bugüne kadar bu iddiayı
evrimagaci.org
O jilet vurursan daha çok çıkar olayı bir kent efsanesi. Bu mesajı düzenleyip aşağıya Evrim Ağacı'ndan daha önce okuyup bilgilendiğim bir makalenin bağlantısını ekleyeceğım. Kendiniz bakabilirsiniz.
![]()
Tıraş Olmak Saçları ve Sakalları Daha Hızlı ve Gür Mü Çıkarır? - Evrim Ağacı
Gerçek Ne?Vücudumuzdaki hiçbir kılın uzama hızı veya gürlük miktarı, kılların kesilmesiyle alakalı değildir. Bugüne kadar bu iddiayıevrimagaci.org
Bende inanmıyordum zaten göz altı tüylerinizi ne ile alıyorsunuz acaba?
- Makaleler
- 1
Bende inanmıyordum zaten göz altı tüylerinizi ne ile alıyorsunuz acaba?
Sakal çizgisinin üstünde tek tük çıkan kıllardan bahsediyorsunuz değil mi? Yani özel bir muamele yapmıyorum onlara. Tıraş olurken jiletle alıp geçiyorum. Çok çok seyrekse cımbız deneyebilirsin ama canını yakar. Kaş çekmeye benzemez kalın sakal kılı çekmek. Berbere falan gidiyorsan ağda tarzı bir şey yapıyorlar o üstte kalanlar için. Benim tecrübe ettiğim bir şey değil.
Sakal çizgisinin üstünde tek tük çıkan kıllardan bahsediyorsunuz değil mi? Yani özel bir muamele yapmıyorum onlara. Tıraş olurken jiletle alıp geçiyorum. Çok çok seyrekse cımbız deneyebilirsin ama canını yakar. Kaş çekmeye benzemez kalın sakal kılı çekmek. Berbere falan gidiyorsan ağda tarzı bir şey yapıyorlar o üstte kalanlar için. Benim tecrübe ettiğim bir şey değil.
Anladım teşekkür ediyorum sağ olun hocam.