Schwagos

Uzman
Merhaba, oyunu yaklaşık 730 saat oynadım ve hala arada indirip oynayasım geliyor. Diyorum ki "hikayeye tekrar başlasam sarar mı acaba?" diye ama bir türlü karar veremiyorum. Oyunu bu saatlere kadar oynamışım, yine saracağını düşünüyorum. 6-7 aydır doğru düzgün hiç oynamadım, arada indirip oynadım ama sadece NPC katletmekten ibaretti :D

Sizce oyunu kalıcı olarak indirip devam etmeli miyim? Genelde modlayarak oynuyorum, böylece tadı daha çok çıkıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, oyunu yaklaşık 730 saat oynadım ve hala arada indirip oynayasım geliyor. Diyorum ki "hikayeye tekrar başlasam sarar mı acaba?" diye ama bir türlü karar veremiyorum. Oyunu bu saatlere kadar oynamışım, yine saracağını düşünüyorum. 6-7 aydır doğru düzgün hiç oynamadım, arada indirip oynadım ama sadece NPC katletmekten ibaretti :D

Sizce oyunu kalıcı olarak indirip devam etmeli miyim? Genelde modlayarak oynuyorum, böylece tadı daha çok çıkıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

1766265842385.webp

Korsan'da da bir bu kadar oynamışımdır. Sevdiğiniz bir oyunsa, kesinlikle oynanır.

630 saatim var benim de, online modunda 60 level anca olabildim hem sıkıcı hemde hileciler denk geldiğinde sarmıyo üstüne oynayacak pek kimsede bulamadığımdan girmiyorum ama hikayesine 7. kez başladım şuan oynuyorum cidden sarıyor hem görev yapıp, challengelarla uğraşıyorum hem de atla bi anda tüm haritayı geziyorum sarıyor. Bence indirebilirsiniz.

630 saatim var benim de, online modunda 60 level anca olabildim hem sıkıcı hem de hileciler denk geldiğinde sarmıyor üstüne oynayacak pek kimsede bulamadığımdan girmiyorum ama hikayesine 7. kez başladım şu an oynuyorum cidden sarıyor hem görev yapıp, challengelarla uğraşıyorum hem de atla bir anda tüm haritayı geziyorum sarıyor. Bence indirebilirsiniz.

Hocam online pek iyi değil bence.