Hocam, çok teşekkür ederim. Bu arada @LH44 kardeşim, kusura bakma; senin dizdiğin sistem çok iyiydi, keşke onu alsaydım. Neyse, sağlık olsun diyelim. Hocam, repear ekran kartına kötü diyorlar; sizce bana bir sıkıntı çıkartır mı? Tek oradan kafama o takıldı. Bir de işlemci olarak Ryzen 7 9700X yerine Ryzen 7 7800X3D alınır mı?
Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM & DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.
Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM x DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.
Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM x DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hocam, parça linki atarken hangi satıcının ürününü almam gerektiğini bilmediğim için bana ona göre link atma şansınız var mı? Çünkü PttAVM'den mi yoksa Amazon'dan mı alacağımı bilmiyorum. @michaelscofield@NightWist
Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM & DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.