Bütçe
75.000-80.000 TL
Hocam, çok teşekkür ederim. Bu arada @LH44 kardeşim, kusura bakma; senin dizdiğin sistem çok iyiydi, keşke onu alsaydım. Neyse, sağlık olsun diyelim. Hocam, repear ekran kartına kötü diyorlar; sizce bana bir sıkıntı çıkartır mı? Tek oradan kafama o takıldı. Bir de işlemci olarak Ryzen 7 9700X yerine Ryzen 7 7800X3D alınır mı?

CUDA çekirdeği şart değilse alıp geçin dediğiniz gibi.

Hocam ben sizi dinlemedim ilk başta pişman oldum bu sefer alıp geçiyorum teşekkürler yardımlarınız için.

Hocam sadece satıcı konusunda kafam karışıyor o kadar pttavm ye karşı çok kötü yorum var.
Hayırlı olsun şimdiden. RAM'leri Magic'den almayı unutmayın.

Hocam sadece satıcı konusunda kafam karışıyor o kadar pttavm ye karşı çok kötü yorum var.

Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM & DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.

Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM x DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.
İtopya daha iyidir ya, bence fazla para vermeye gerek yok.

Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM x DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.
Idefix Prime satıcısından uzak durun mesela; 10 gün kargo çıkarmadılar. The Man from Earth arkadaşıma da monitörü ayaksız gönderdiler.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hocam, parça linki atarken hangi satıcının ürününü almam gerektiğini bilmediğim için bana ona göre link atma şansınız var mı? Çünkü PttAVM'den mi yoksa Amazon'dan mı alacağımı bilmiyorum. @michaelscofield @NightWist
Hava soğutmayı ARGB'li isterseniz bunu alabilirsiniz fiyat farkı az. https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili

Aracıdan ziyade satıcıya bakılması taraftarıyım. Mesela anakart konusunda PttAVM & DEY Elektronik değerlendirilebilir -bazen kargoyu geç verecekleri tutuyor- veyahut biraz daha pahalıya doğrudan Tebilon var.
Hocam topladım 70k etti çok teşekkür ederim. 3k arttı hatta. 3k yı da kullanmak istiyorum 3k ekleyip neyi değiştirebiliriz acaba.