demjr
Becerikli
Nasıl 70K etti?
Ben 85 hesapladım. Farklı bir şey mi aldınız, ben mi yanlış hesapladım? 70 tutması çok zor.
Bir şey mi atladım acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl 70K etti?
Ben 85 hesapladım. Farklı bir şey mi aldınız, ben mi yanlış hesapladım? 70 tutması çok zor.
Muhtemelen, mümkün değil 70 tutması. RAM'i atlamış olabilirsiniz.
Hocam 32 gb ram 25k ben 16 aldım 11kMuhtemelen, mümkün değil 70 tutması. RAM'i atlamış olabilirsiniz.
Benim attığımı aldınız değil mi?
Sipariş ettiğiniz parçaları söyleyin veya linkini atın, bir bakalım.
Sipariş ettiğiniz parçaları söyleyin veya linkini atın, bir bakalım.
Hocam daha almadım yeni kararlaştırdı hepsini bir dakika atayim linkleri.
Hocam soğutucu ve kasa için tek link var zaten onların linkini koymadım o yüzden.
Hocam soğutucu ve kasa için tek link var zaten onların linkini koymadım o yüzden.
Atladığım bir şey var mı acaba?
Atladığım bir şey var mı acaba?
Listenin toplam fiyatı 82.589 TL.Evet hocam atlamış ya neyse hocam 85 i 80 yapamaz mıyız? bütçemi aşıyor açıkcası.
Keşke çıkabilsem. Hocam psu yu değiştirsek 850w fazla gibi biraz.
Kasayı şöyle alın o zaman:Keşke çıkabilsem. Hocam psu yu değiştirsek 850w fazla gibi biraz.
Tamam dır teşekkür ederim hocam.
Hocam ben reaper satın aldım ama başka forumda bir arkadaş kötü olduğunu söylüyor reapar ın. Ne yapmam gerektiğini şaşırdım doğrusuEstağfurullah, ne kusuru.
Reaper kötü değil. Neyine çamur atılıyor? Challenger CL veya Swift Gaming Edition bakılabilir ama fazladan 2.000 TL demek bu -ki gerek yok-.
R7 7800X3D, kapalı kutu bir işlemci. R7 9700X hem daha optimize hem termal açıdan daha iyi hem de daha potansiyelli bir işlemci.