Mustafa7w9

Çalışkan
Merhaba,

Masaüstü bilgisayarıma akım korumalı priz alacağım. Aklımda bilindik birkaç marka var, bunlardan hangisini almalıyım?

IMG-20251216-WA0002.webp

IMG-20251216-WA0003.webp

Son düzenleme:
@Eagles hocam bendeki VİKO basmalı tuşa sahip, ama elektrik gittiğin de kapatmıyor kendini gelince. Diğer TV prizi bunun gibi mandallı, atıyor sanırım bunlar yüksek akım gelince bir kere atmıştı kendini kapatıp. Buda öyleyse bundan da alayım bir tane.

Hocam, o kısmını hatırlamıyorum. Ancak elektriksel bir sıkıntı olduğunda bu ürünlerin iç mekanizması kullanılamaz hale geliyor. İnsanlar ömür boyu kullanabileceklerini zannediyorlar fakat işin aslı öyle değil. Cihaz kendini infilak ettirdiğinde ya iç kısmının tamir edilmesi ya da yenisinin alınması gerekiyor. Brennenstuhl markasının Viko ve Tunçmatik'ten daha kaliteli olduğu ise zaten ayrı bir gerçek.

Hocam, o kısmını hatırlamıyorum. Ancak elektriksel bir sıkıntı olduğunda bu ürünlerin iç mekanizması kullanılamaz hale geliyor. İnsanlar ömür boyu kullanabileceklerini zannediyorlar fakat işin aslı öyle değil. Cihaz kendini infilak ettirdiğinde ya iç kısmının tamir edilmesi ya da yenisinin alınması gerekiyor. Brennenstuhl markasının viko ve Tunçmatik'ten daha kaliteli olduğu ise zaten ayrı bir gerçek.

Evet olabilir. TV'nin prizi Teknosa'nın Preo markası üreticisi farklı ama. Bir gün bir baktım TV açılmıyor mandal sıfır konumuna dönmüştü. Daha olmadı öyle bir şey hiç. Daha yeniydi kullanımında bir sorun olmadı hiç ama.

Son düzenleme: