Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED 41
Üstün
Hazırda herhangi bir cihaz yok ve sadece ama sadece depolama için bir sistem mi istiyorsunuz?
Bulut. Fiziksel depolamalara güvenemiyorum artık. Bir anda bozuluyorlar.
SHERLOCKED 41
Üstün
Bulut da eninde sonunda fiziksele var mıyor mu hocam?Bulut. Fiziksel depolamalara güvenemiyorum artık. Bir anda bozuluyorlar.
Yani evlerimizdeki fiziksellerden daha güvenilir bence.Bulut da eninde sonunda fiziksele var mıyor mu hocam?
SHERLOCKED 41
Üstün
Yani evlerimizdeki fiziksellerden daha güvenilir bence.
Yedek alma açısından avantajı var ama uzun vadede çok maliyetli olmaz mı?
Yani cihaz olarak bilgisayar var ama alternatif öneri varsa o da olabilir. NAS kurmak istemiyorum. Sadece gerekli depolama ve uzun ömürlü olması kafi ama tabi okuma/yazma oranı da çok kötü olmasa iyi olur.Hazırda herhangi bir cihaz yok ve sadece ama sadece depolama için bir sistem mi istiyorsunuz?
Yani bozulma kısmı ayrı konu da 8-10 TB'lık depolama için aktif kiralama yapıp, üstüne dosyaları başka yerde tutmak? Pek emin olamadım. Bir de tabi bunun depolama için yükleme hızıyla uğraşması var.Bulut. Fiziksel depolamalara güvenemiyorum artık. Bir anda bozuluyorlar.
SSD yerine HDD öneriyorsunuz sanırım. Fakat HDD'lerin (bir de sesleri olmasa) de çeşidi çok, seri/model olarak da sebebiyle belirtirseniz daha iyi olur.Eğer bireysel bir sistem değilse kesinlikle SSD almayın, boşa para gider ve daha kısa ömürlü olmuş olur. WD ürünleri hem sağlam hem de orta fiyatlı olmuş oluyor, kimse adi ürünü alacak kadar zengin değil.
HDD'de Seagate tek geçerim.Yani cihaz olarak bilgisayar var ama alternatif öneri varsa o da olabilir. NAS kurmak istemiyorum. Sadece gerekli depolama ve uzun ömürlü olması kafi ama tabi okuma/yazma oranı da çok kötü olmasa iyi olur.
Yani bozulma kısmı ayrı konu da 8-10 TB'lık depolama için aktif kiralama yapıp, üstüne dosyaları başka yerde tutmak? Pek emin olamadım. Bir de tabi bunun depolama için yükleme hızıyla uğraşması var.
SSD yerine HDD öneriyorsunuz sanırım. Fakat HDD'lerin (bir de sesleri olmasa) de çeşidi çok, seri/model olarak da sebebiyle belirtirseniz daha iyi olur.
Glade 23
Üstün
- Makaleler
- 3
Seagate ve Western Digital(WD) en iyileri. Ancak sunucu için kullanacaksanız daha farklı öneri yapan olabilir.SSD yerine HDD öneriyorsunuz sanırım. Fakat HDD'lerin (bir de sesleri olmasa) de çeşidi çok, seri/model olarak da sebebiyle belirtirseniz daha iyi olur.
Seagate ve Western Digital(WD) en iyileri. Ancak sunucu için kullanacaksanız daha farklı öneri yapan olabilir.SSD yerine HDD öneriyorsunuz sanırım. Fakat HDD'lerin (bir de sesleri olmasa) de çeşidi çok, seri/model olarak da sebebiyle belirtirseniz daha iyi olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-