Pulse alınmaz.

Arkadaşlar alınmaz ise neden alınmaz? Açıklıyabilir misiniz? Teşekkürler.
Hocam o bütçedeki en iyi kart 5060 zaten. AMD sadece saf güçte iyi DLSS FG ile işleri katlıyor NVIDIA.

Arkadaşlar alınmaz ise neden alınmaz? Açıklayabilir misiniz? Teşekkürler.

Ben bir hata yaparak aldım, keşke almazdım. Çünkü benim beklentim her oyunu 1080p Ultra grafikte oynamaktı ancak yeni nesil oyunlarda grafiği düşürmek zorundayım. Neredeyse çoğu oyun 7 GB VRAM tüketiyor. Eğer benim gibi her oyunu Ultra ayarlarda oynama takıntınız yoksa alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p için sınır 6 GB idi, şu an 8 GB oldu. Lakin önümüzdeki yıllarda durum değişebilir. Ben 8 GB VRAM'in 2 sene kadar daha 1080p'de götüreceği kanaatindeyim. Ondan sonra çıkacak olan oyunlarda yetersiz gelmeye başlayacaktır. 2K'da zaten 8 GB yetmez.

Ben bir hata yaparak aldim keske almazdim. Çünkü benim beklentim her oyunu 1080p Ultra grafikte oynamakti ancak yeni nesil oyunlarda grafigi dusurmek zorundayim. Neredeyse cogu oyun 7GB VRAM tuketiyor. Eger benim gibi her oyunu Ultra ayarlarda oynama takintiniz yoksa alinir.

Ultra kadar boş bir ayar yok zaten. Çoğu oyunda yüksekten sonrası boş ve fark edilmiyor oluyor.

Ultra kadar boş bir ayar yok zaten. Çoğu oyunda yüksekten sonrası boş ve fark edilmiyor oluyor.
LinusTechTips hatta bir video yapmıştı, 5 kişiden 2 monitör arasından hangi görüntünün daha iyi olduğunu seçmelerini istemişlerdi. Çoğunluk sanılanın aksine ultra yerine high ayarlara sahip monitörü seçmişti.

Hocam bence her şeyin başında PSU'yu değiştirin, yoksa daha kötü olabilir anakart, işlemci vb.

Ek masraf çıkıyor kral uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Ben bir hata yaparak aldim keske almazdim. Çünkü benim beklentim her oyunu 1080p Ultra grafikte oynamakti ancak yeni nesil oyunlarda grafigi dusurmek zorundayim. Neredeyse cogu oyun 7GB VRAM tuketiyor. Eger benim gibi her oyunu Ultra ayarlarda oynama takintiniz yoksa alinir.

Medium benim için kafidir. Peki 5050 çok kötü bir kartmı almak için genelde öyle laflar duydum ama 5060 ile arasındaki performans farkına değmez bence.

Kesinlikle. Kendim için söylüyorum, çoğu oyunda orta-yüksek ayar üstünü fark etmiyorum bile. Sadece şu anizotropik filtreleme çok fark ettiriyor onu direkt en sona çekiyorum. Sonra 1440P'ye çek DLSS dengeli ya da performans yap zorda kalırsan Ultra performans yap keyfine bak. MFG 2X de aç. Kullanılan VRAM 7600-7800 MB. Daha ne olsun.
Bence RTX 5060 fiyatındaki en iyi kart. 3000 verip çıkmaya bütçeyi zorlamaya gerek yok.

Son düzenleme: