- Makaleler
- 23
OriginOS iyi. Kotu olan FuntouchOS. OriginOS Cin surumu. Gayet basarili.Yazılım olarak da originos bence o kadar iyi değil. HyperOS daha iyi olur.
Dogru. Zam yemis.
OriginOS iyi. Kotu olan FuntouchOS. OriginOS Cin surumu. Gayet basarili.Yazılım olarak da originos bence o kadar iyi değil. HyperOS daha iyi olur.
Dogru. Zam yemis.
Vivo X200 Pro veya Huawei Pura 80 Ultra.Güncel şartlarda Türkiye de satışı olan telefonları öneri olarak atarsanız sevinirim. Tercihen Android almayı düşünüyorum fakat öneri olarak Apple modelleri de atabilirsiniz. Ekran özellikleri bataryası iyi olamsı yeterli bir etmen. GB mühim değildir. Fiyat performans olarak bakmayınız. En iyi fotoğraf çeken telefonları görmek ona göre seçim yapmak istiyorum. Ayrıyeten sosyal medya önceliği olan Apple gibi bir Android model var mı? Bunu da merak ediyorum. En az kırpma yapan. Bir fotoğraf yükseldiğinde fark ettiren bir Android model mevcutsa ilk tercihim olacaktır. Telefon konusunda bilgili kişilerin yardımı çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
İkisine de farklı yorumlar geldi bunlar hakkında bir düşüncen var mı?
Açıkcası ikisininde kameraları tek kelime ile mükemmel. Huawei kamerada biraz daha iyi.İkisine de farklı yorumlar geldi bunlar hakkında bir düşüncen var mı?
Başkan bende o algı yok ya. 3.parti uygulama optimizasyonu olarak hala iPhone önde. Snapchat'te özellikle. Bende telefonu çoğunlukla bu amaçlarda kullandığım için. Kalemidir, kamerasıdır, işlemcisidir umrumda değil. Oyun bile oynamıyorum.Şahsen bende bu cümleyi marka algısı olarak görüyorum. Çok para verilecekse iPhone olmalı![]()
İkisine de farklı yorumlar geldi bunlar hakkında bir düşüncen var mı?
Profesyonel bir iş değil amaç. Kişisel arşiv için kaliteli fotoğraflar istiyorum. Video kalitesi de açıkçası umurumda değil.Açıkcası ikisininde kameraları tek kelime ile mükemmel. Huawei kamerada biraz daha iyi.
Kamera olarak profesyonel çekim mi yapılcak?
Kullandığınız dile hiç hakim değilim. Kusura bakmayın pek bir şey anlayamadım.Pura 80 Ultra cag disi bir islemci ile geliyor. Tamam mevcut amiral gemisi islemcilerin de tum imkanlarindan yararlanilmiyor belki ama o islemciyle o fiyata almak icin bence hicbir sebep yok diger tarafta ne kadar ozellik sunarsa sunsun. SMIC uretimi 7nm cipleri kullaniyor Kirin 9020. TSMC 7nm'ye 2018'de gecmisti, 3nm uretimlerin oldugu piyasada boyle bir islemciye sahip cihaza 90K civari vermek komik geliyor bana. Birde her 7nm uretim ayni degil mesela TSMC'nin 7nm uretimi ile Samsung'un 7nm uretimi ayni degil mesela Samsung'un 5nm uretimi TSMC'nin 7nm uretimine denk sayiliyor. SMIC'de bu durumla ilgili elde cok veri yok maalesef.
Profesyonel bir iş değil amaç. Kişisel arşiv için kaliteli fotoğraflar istiyorum. Video kalitesi de açıkçası umurumda değil.
Kullandığınız dile hiç hakim değilim. Kusura bakmayın pek bir şey anlayamadım.
Güncel olması ileriye dönük beni daha az uğraştırır. Sürekli telefon değişen biri değilim.O zaman iş değilse Huawei'den uzak durun.
Yani daha anlayabileceğin bir dille anlatırsam Huawei'nin kullandığı işlemci çok eski teknoloji kullanıyor, bu yüzden rakiplerinden kat kat daha geri.
Xiaomi 14u yeterli olur @Simon dediği gibi. Çok da para vermenize gerek yok şahsen.