Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi neler yapılabilir, ilk 100 bin yapılır mı bu süre zarfı içinde ve sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi neler yapılabilir, ilk 100 bin yapılır mı bu süre zarfı içinde ve sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Yapılmaz dersem çalışmayacak mısın? Son 3-4 ay salarsan zaten gelecek sene yine mezuna kalma ihtimalin çok artar. Çalış gerisini düşünme. Hedefin 100k ise ilk 100 netlerini incele onu hedefleyerek çalış. Kimse senin şuan durumunu ve altyapını bilmiyor.

Yapılmaz dersem çalışmayacak mısın? Son 3-4 ay salarsan zaten gelecek sene yine mezuna kalma ihtimalin çok artar. Çalış gerisini düşünme. Hedefin 100k ise ilk 100 netlerini incele onu hedefleyerek çalış. Kimse senin şuan durumunu ve altyapını bilmiyor.
haklısınız hocam.

Ben öyle anlamam ama amcam bu sene sınava girecek. Şubattan beri çalışıyor, sadece akşam saatleri. Eşit ağırlıkta 400 küsür puan hedeflediğini söyledi. Benim hayatım geriden geliyor. Ben ona sordum ben şimdi başlasam kazanır mıyım diye. Bana dediği şuydu: "Mert Hoca'nın kitaplarını ve videolarını inceledim (kendisi de oradan çalıştı), çok ciddi yapılandırılmış, sen o Mert Hoca'yı hatmet derece yaparsın.".
Yani bu bağlamda Mert Hoca'nın 70 günlük TYT matematik serisine bakabilirsin.

Kalan sürede kesinlikle bu sıralama yapılır matematik ağırlıklı çalışmaya bak çünkü matematik netlerin seni binlerce kişinin önüne taşıyacak deneme analizi yapmanı öneririm ben şu an faydasını görüyorum.

Kalan sürede kesinlikle bu sıralama yapılır matematik ağırlıklı çalışmaya bak çünkü matematik netlerin seni binlerce kişinin önüne taşıyacak deneme analizi yapmanı öneririm ben şu an faydasını görüyorum.

Dersler için ayrı konu açarsan kaynak vs. önerebilirim ancak dediğim gibi "yapar mıyım" lafı mezuna sürükler çok takılmayın o lafa.
Hocam fakat sıfırdan başlayacağım yani, temelim var fakat sıfırdan tyt ve ayt başlayacağım zaten ayt matematik 10-15 Net ihtiyacım var ayt matematikte az konuya çalışacağım. Ve TYT'de ilk 12 konuyu bitirdikten sonra mantık, kümeler ve fonksiyon çalışarak ayt matematike. geçeceğim geriye kalan TYT konularını ayt matematik ile paralel götüreceğim örneğin olasılık, problemler, veri istatik vb konular kalacak ama sorun değil sizce. nasıl?

Hocam fakat sıfırdan başlayacağım yani, temelim var fakat sıfırdan TYT ve AYT başlayacağım zaten AYT matematik 10-15 net ihtiyacım var AYT matematikte az konuya çalışacağım. Ve TYT'de ilk 12 konuyu bitirdikten sonra mantık, kümeler ve fonksiyon çalışarak AYT matematike. Geçeceğim geriye kalan TYT konularını AYT matematik ile paralel götüreceğim örneğin olasılık, problemler, veri istatik vb konular kalacak ama sorun değil sizce. Nasıl?

Eğer hazırladığın program sana mantıklı geliyorsa bununla devam et ve harekete geç çünkü kalan zaman gerçekten sınırlı o yüzden iyi değerlendirmen lazım ilk 12 konuyu bitirmen ortalama 3-4 haftanı alır fonksiyonları bitirince direk AYT ile paralel git şu an tek yapman gereken masanın başına oturup çalışmak.

Eğer hazırladığın program sana mantıklı geliyorsa bununla devam et ve harekete geç çünkü kalan zaman gerçekten sınırlı o yüzden iyi değerlendirmen lazım ilk 12 konuyu bitirmen ortalama 3-4 haftanı alır fonksiyonları bitirince direk AYT ile paralel git şu an tek yapman gereken masanın başına oturup çalışmak.

Zaten şimdiye kadar AYT konularını az çok biliyordur neden hem TYT hem AYT'ye aynı anda başlamasın?