Masa yüzeyiyle de alakali biraz. Ben 1 kere kaydigini gormedim. E tabii ne kadar ekmek o kadar kofte...
Hocam biri 200, biri 600. Klasse Classic'in tabanı deri olduğu için yapışıyor masaya, kauçuklar ara sıra kayabiliyor tabii.
FPS oyunu oynayanlar için mouse için iyi mi peki kaymama dışında? Ben Porge kullanıyorum Steelseries Heacy QcK'dan sonra kötü geldi biraz.

Ne gibi bir etkisi olabilir ki kullanıcıya? Kalitesi daha iyidir ona bir şey diyemem de standart kullanıcı aradaki farkı nasıl anlayacak ki?
4 lira fark varken bunun tartismasini yapmak pek mantikli degil. Denemelik prime alinca muhtemelen Klasse daha ucuza bile gelir alacagi kuponlarla.

4 lira fark varken bunun tartismasini yapmak pek mantikli degil. Denemelik prime alinca muhtemelen Klasse daha ucuza bile gelir alacagi kuponlarla.
Satıcı Amazon olmayınca hediye bakiyesi veya kupon kullanilamiyor.

Ne gibi bir etkisi olabilir ki kullanıcıya? Kalitesi daha iyidir ona bir şey diyemem de standart kullanıcı aradaki farkı nasıl anlayacak ki?
Arada Amazon olma güvencesini anlayacak, Klasse'nin müşteri hizmetlerinin kalitesini anlayacak.

Üründe ufak bir kusur var diye ürünün ücretinin tamamını iade etti bana Klasse.

Klasse Classic mouse pad kullanıyorum, gayet memnunum. Kayma filan da yok masaya bildiğin yapışıyor. :)

Klasse Classic mouse pad kullanıyorum, gayet memnunum. Kayma filan da yok masaya bildiğin yapışıyor. :)
Sen kullanıyorsun ve memnunsun diye Klasse, top tier mousepad mi üretiyor :D

Ahahaha. Asıl top tier bunlar. Klasse, 200 TL'lik mouse padiyle top tier mousepad üreticisi miymiş? :D

Gerçekten saçmalıyorsunuz ara sıra.

Satıcı Amazon olmayınca hediye bakiyesi veya kupon kullanilamiyor.

Arada Amazon olma güvencesini anlayacak, Klasse'nin müşteri hizmetlerinin kalitesini anlayacak.

Üründe ufak bir kusur var diye ürünün ücretinin tamamını iade etti bana Klasse.
Yine de ilerisi icin kupon kazanilmiyor mu Kaan'cim? Onu kastettim zaten.