The Destroyer
Başarılı
Tek sorun PTT değil Çin'den çıkana kadar geçiyor asıl süre gümrükten geçtikten sonra PTT Max 2 günde getirir.
Çin'den 2 günde çıkıyor, Türk gümrüğü bekleten.Tek sorun PTT değil Çin'den çıkana kadar geçiyor asıl süre gümrükten geçtikten sonra PTT Max 2 günde getirir.
Hocam ptt dışında kargo firması secebiliyomuyuz yoksa yurtdisindan gelenlerin hepsi PTT mi zatenTek sorun PTT değil Çin'den çıkana kadar geçiyor asıl süre gümrükten geçtikten sonra PTT Max 2 günde getirir.
Siz hangisini aldınız hocam
Hocam PTT dışında kargo firması secebiliyor muyuz yoksa yurt dışından gelenlerin hepsi PTT mi zaten.
Siz hangisini aldınız hocam.
AliExpress sadece PTT ile çalışıyor.Hayır çok yüksek olasılıkla PTT alıyor çok düşük bir ihtimalle MNG alıyor diye duydum.
Eki Görüntüle 67485
Ucuz gördüm aldım ne gelecek merak ediyorum bende.
Hocam bunu alıyorum düşünceniz nedir
Hocam bunu alıyorum düşünceniz nedir?
![]()
8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hayda hocam nerden aliyim orjinal garanti olması içinOrijinalliğini bilemem ama yorumlara bakınca sıkıntı yaşatmaz gibi zaten çok güzel bir marka bunun bir üstü Xbox 9. nesil kol.