Feyza G

Uzman
Banggood konum: Banggood tarafından dolandırılıyorum

Arkadaşım Ultimate C aldı, ben ise 8BitDo Pro 2 kontrolcü aldım. Benim kontrolcüm bozuk çıktı ve Banggood iade falan yapmadı elimde kaldı öyle. Arkadaşımın kolu da 1. haftayı daha doldurmadan bozuldu, o AliExpress'den aldığı için geri iade olarak gönderdi sonra iade parası ile tekrar aldı aynı ürünü. Bu sefer de 1. ayına ulaşınca sağ tetik görmemeye başladı arkadaşımda. O da daha uğraşmadı. Sorum şu ki, çok güzel alternatifler varken neden 8BitDo öneriliyor ve övülüyor her konuda? İyi bir marka olduğunu düşünmüyorum. Benim buradaki amacım markayı karalamak falan zaten asla değil, piyasada sadece 8BitDo ürünleri var mış gibi davranılıyor her konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
8BitDo genel anlamıyla kaliteli bir marka. Özellikle Türkiye'de alınabilecek sayılı markalardan. Daha önce 8BitDo ürünlerinin gizala üzerinden alınması gerektiğini söylemiştim. Banggood ve AliExpress gibi firmalarda iadesi olsa bile uzun sürebiliyor.

8BitDo genel anlamıyla kaliteli bir marka. Özellikle Türkiye'de alınabilecek sayılı markalardan. Daha önce 8BitDo ürünlerinin gizala üzerinden alınması gerektiğini söylemiştim. Banggood ve AliExpress gibi firmalarda iadesi olsa bile uzun sürebiliyor.
Banggood asla tercih edilmemesi gerekilen bir yermiş, onu öğrendim en azından.

Aha bakın, bir Banggood mağduru daha...
techolay.net/sosyal/konu/banggood-rezilligi.16618/

AliExpress'den Ultimate C kablolu aldım 1 haftadır kullanıyorum, şu an için hiçbir sorununu görmedim. PS cafeler hariç gamepad ile hiç oynamamıştım, ilk defa gamepad sahibi oldum. Malzeme kalitesi tatmin etti joystickler hoş hissettiriyor dpad biraz kayıyor ama hissiyatı çok hoş. Sağ taraftaki tuşlar normal tuş. Tek beğenmediğim kısım (ilk defa sahip olduğum için standardını bilmediğimden böyle hissediyor olabilirim) arka tuş takımı (LB, lt, RB, RT) sanki lego gibi hissettiriyor. Basma hissiyatı güzel ama tuşları bırakırken ki çıkan ses sanki butonlar legoymuş gibi hissettiriyor. Cihazın titreşimi yeterli eksik bir yanını görmedim.

Ben gamepadı genel olarak beğendim, biraz daha kullandıktan sonra incelemesini de paylaşmayı planlıyorum.

Gereksiz övüldüğünü düşünmüyorum, Çin'den uygun fiyata bulunursa alınabilecek bir gamepad.