- ASUS TUF B850M-E
- Gigabyte X870 Gaming Wi-Fi6
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 9.000 TL
Ben ASRock X870 taichi alırdım, bu asyalılar ve anakartları bana hep çekici geliyor.
www.gamer.gen.tr
ASROCK X870E Taichi 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI E-ATX Anakart | ITOPYA
ASROCK X870E Taichi 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI E-ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870E TAICHI ITOPYA'da
RapidLemming955
Yetkin
Tasarım harbi iyimiş.Ben ASRock X870 taichi alırdım, bu asyalılar ve anakartları bana hep çekici geliyor.
![]()
ASROCK X870E Taichi 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI E-ATX Anakart | ITOPYA
ASROCK X870E Taichi 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI E-ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870E TAICHI ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
Ben ASRock X870 taichi alırdım, bu asyalılar ve anakartları bana hep çekici geliyor.
![]()
ASROCK X870E Taichi 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI E-ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870E TAICHI ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
Satıcı Amazon olmalı çek kullanacağım abi, teşekkür ediyorum. ASRock'tan korkuyorum ama ya.
31.000 TL bütçemi 21.000 TL aşıyor ufak bir fark @X99
Satıcı Amazon olmalı çek kullanacağım abi, teşekkür ediyorum. ASRock'tan korkuyorum ama ya.
ASRock X870 Pro RS serisi vardı X3D işlemci yakan, bu kartı güncellediler Update ettiler Taichi'yi ROG STRIX gibi düşün, @Ayhan Dönmez hocamızı bile cezbediyor bu kart
Sen Asus ve Gigabyte arasından hangisini seçerdin abi? 600 TL kâr bırakacak X870. Beni B650M gibi yarı yolda bırakmasından endişeliyim sadece.ASRock X870 Pro RS serisi vardı X3D işlemci yakan, bu kartı güncellediler Update ettiler Taichi'yi ROG STRIX gibi düşün, @Ayhan Dönmez hocamızı bile cezbediyor bu kart![]()
RapidLemming955
Yetkin
Bence fark etmez. İstediğinizi seçin. Zaten bir süre sonra değiştirirsiniz. Bari farklı seri denemiş olun, o yüzden X870 al gitsin bence.Sen Asus ve Gigabyte arasından hangisini seçerdin abi? 600 TL kâr bırakacak X870. Beni B650M gibi yarı yolda bırakmasından endişeliyim sadece.
Bir süre sonra değişmemek için kartları kırıp atacağım hocam. Bu sefer son ve doğru tercih yapmak istiyorum.Bence fark etmez. İstediğinizi seçin. Zaten bir süre sonra değiştirirsiniz. Bari farklı seri denemiş olun, o yüzden X870 al gitsin bence.
Sen ASUS ve Gigabyte arasından hangisini seçerdin abi? 600 TL kâr bırakacak X870. beni B650M gibi yarı yolda bırakmasından endişeliyim sadece.
Ben ikisini de isterim, birisi bilgisayarımda takılı olsun diğerini yatarken baş ucuma koyayım, bakar bakar izler kahve içerim. Sen şimdi cigotayt anakartı taktın kafaya, en iyisi al bu kartı, baktın TUF serisinden kötü çıktı, geri dönersin eksi karta.
İkisinden birini seçebilirim abi.Ben ikisini de isterim, birisi bilgisayarımda takılı olsun diğerini yatarken baş ucuma koyayım, bakar bakar izler kahve içerim. Sen şimdi cigotayt anakartı taktın kafaya, en iyisi al bu kartı, baktın TUF serisinden kötü çıktı, geri dönersin eksi karta.
Yeni konular
-
-
-
Uber taksi hesabımdan 2 defa para çekti
- Crestfallen
-
-
-
İstanbul'da toptan kitap alımı yapan yerler nereler?
- hargainbunter
-