Bütçe
9.000 TL
Bugün geldi ve kurdum BIOS güncelledim teması değişti BIOS'un.

Şimdi ben de bunları aldım tekrar, bakalım nerede sıkıntı çıkaracak sistem. Diğer parçaları da alacağım, 5060 Ti ve 7500F kaldı.

74873e28-7da5-45a9-a137-0331572bf8d1.webp

Şimdi ben de bunları aldım tekrar, bakalım nerede sıkıntı çıkaracak sistem. Diğer parçaları da alacağım, 5060 Ti ve 7500F kaldı.

Eki Görüntüle 243424

Of of of aynı gün aynı chipsete geçmenin onuru ve gururunu yaşıyorum abi. Hayırlı uğurlu olsun.

Geri kalan parçalar ne abi işlemci ve ekran kartı? Merak ettim şimdi kombini @X99

Of of of aynı gün aynı chipsete geçmenin onuru ve gururunu yaşıyorum abi. Hayırlı uğurlu olsun.

Çok durmaz bende, montajı yapar hazırlarım, RAM denemelerini yaparım, 2 hafta deneyip satarım. En son ASRock taichi ve ASUS Crosshair X870, 9700X ve 9900X toplayıp noktayı koyacağım, bir yerden indirimli 5090 bekliyorum, ekran kartı istediğim fiyata gelirse; 9850X3D ile montajlayıp noktalarım, aklımda 2-3 senayor var, şimdilik bekliyorum.

Geri kalan parçalar ne abi işlemci ve ekran kartı? Merak ettim şimdi kombini.

7500F + RTX 5060 Ti 16 GB + 2x16 GB Patriot Venom, sıvı soğutma var onu takmayacağım. Thermalright hava soğutma olacak çift ızgaralı beyaz, orta bütçeli bir sistem olacak. Diğer senoryolarım ayrı tabii.

7500F + RTX 5060 Ti 16 GB + 2x16 GB Patriot Venom, sıvı soğutma var onu takmayacağım. Thermalright hava soğutma olacak çift ızgaralı beyaz, orta bütçeli bir sistem olacak. Diğer senoryolarım ayrı tabii.
Çok iyi abi. Benim CW X870'de bitti bu arada. ASUS B850M-K ve B850M-E'de vardı.

Çok ilginç iki kartta da cw olması, aslında cw kötü bir şey değil, parçaların verimli çalıştığını gösterir ama, şansına sana öyle denk geldi demek ki.
Anakartta yoktu abi ekran kartında vardı. Boşta dahi çıkıyordu. Belkide anakarttaydı bilemiyorum ama Gigabyte X870’de çözüldü burada kalacağım. Gigabyte ön yargım kırıldı B650M’de olan sorunlar artık yok.