90.000 TL bütçe ile Samsung S26 Plus mı yoksa S26 Ultra mı alınmalı?

Bütçe
90.000 TL

S25 ultranın ısınma durumu titanyum kasa kaynaklı mı yoksa Snapdragon 8 Elite ısınan bir yapısımı var çünkü Xiaomi 15 bildiğin odun ateşi gibi yanıyordu.

Büyük ihtimalle ısınan bir yapısı var snapdragon 8 elite işlemcisinin çünkü Xiaomi 15 kasası alüminyum kasa

@PC Uzmanı, hem Xiaomi 15'in termal basarimi sikintili hem de 8 Elite bir nebze sicak calisiyor diyelim.

Hocam cerceve yapisini unutun artik. Onla alakali bir durum yok, rahat olun. Cooooook daha onemli seyler var termal basarimda.

@PC Uzmanı, hem Xiaomi 15'in termal basarimi sikintili hem de 8 Elite bir nebze sicak calisiyor diyelim.

Hocam cerceve yapisini unutun artik. Onla alakali bir durum yok, rahat olun. Cooooook daha onemli seyler var termal basarimda.
Haklısın canim işlemci daha önemli ısınmada daha büyük rolü var

@PC Uzmanı, telefonlarda birkac sogutma sistemi kullanilir. Termal filmler, buhar odalari, termal macunlar, grafit gibi katmanlar vs. Bunlarin durumu, yogunlugu, boyutu, sayisi, hangi malzemeden yapildigi gibi etkenler var. Islemci bazinda islemcinin hangi transistor mimarisini, paketleme teknolojisini, dugumu kullandigi vs. onemlidir. Yazilim tarafinda throttle mekanizmasi, performans modlari vs. var. Cerceve de onemli ama bircok etken icinde boguluyor diyelim.

Evet baya bir faktör var bir tek işlemciye de bakıp telefon almamak olmaz ama snapdragon her zaman daha yüksek saat hızları verdiğinden 8 elite 4.47 GHz veriyor ısınması normal geliyor bana artık o yüzden ben karar değişikliği yaptım s25 ultra almaya gidiyorum birde mağazada denediğimde ısınması çok normal geldi bana çünkü telefon kapatma tuşuna basınca arkada çalışan Samsung tanıtım animasyonu var bu telefonu zaten durmadan yorar ben öyle kullanmayacağımdan telefon ısınmaz diye tahmin ediyorum.

Hayirli olsun yeniden. S25 Ultra iyi telefon kamera ve panel olarak ancak kaba biraz. 6.9 inch cok buyuk be. Cebe sigmaz.

Hayirli olsun yeniden. S25 Ultra iyi telefon kamera ve panel olarak ancak kaba biraz. 6.9 inch cok buyuk be. Cebe sigmaz.

Valla kaba bir telefon hocam ama almışkende Ultra almak varken aynı fiyat bir de o yüzden de diyorum neden şimdi kamerası iyi ve 8 Elite olan bir telefon yani bana hayli hayli yeterli bir işlemci az bir şey ısınacak diye niye almayayım ki dedim kendi kendime ayrıca çok teşekkür ederim hocam

@Simon sırf şundan kafam rahatladı biliyormusun mağazadaki telefonlarda kapatma tuşuna basınca arkada çalışan Samsung tanıtım animasyonu var bu telefonu zaten durmadan yorar ben öyle kullanmayacağımdan telefon ısınmaz diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Rica ederim. Senin kullaniminda cihaz yaz aylari disinda pek isinmaz. Dert edilecek bir sey degil. Kaca alacaksin bu arada Ultra'yi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…