Bütçe
90.000 TL
@PC Uzmanı, islemci mevzusunu konusmamiza gerek yok yani demek istedigim.

Siz surekli rendering ile ugrasan veya surekli oyun oynayan bir kullanici degilsiniz. Amiraldeki en cop islemciyi de kullansaniz (batarya haric) sizi tatmin edecektir.

Siz sadece kamera mi onemli, yeni nesil cihaz mi ona karar verin. S25 Ultra'nin kamera paketi her anlamda daha iyi.

S25 ultranın ısınma durumu titanyum kasa kaynaklı mı yoksa Snapdragon 8 Elite ısınan bir yapısımı var çünkü Xiaomi 15 bildiğin odun ateşi gibi yanıyordu.

Büyük ihtimalle ısınan bir yapısı var snapdragon 8 elite işlemcisinin çünkü Xiaomi 15 kasası alüminyum kasa

@PC Uzmanı, telefonlarda birkac sogutma sistemi kullanilir. Termal filmler, buhar odalari, termal macunlar, grafit gibi katmanlar vs. Bunlarin durumu, yogunlugu, boyutu, sayisi, hangi malzemeden yapildigi gibi etkenler var. Islemci bazinda islemcinin hangi transistor mimarisini, paketleme teknolojisini, dugumu kullandigi vs. onemlidir. Yazilim tarafinda throttle mekanizmasi, performans modlari vs. var. Cerceve de onemli ama bircok etken icinde boguluyor diyelim.

@PC Uzmanı, telefonlarda birkac sogutma sistemi kullanilir. Termal filmler, buhar odalari, termal macunlar, grafit gibi katmanlar vs. Bunlarin durumu, yogunlugu, boyutu, sayisi, hangi malzemeden yapildigi gibi etkenler var. Islemci bazinda islemcinin hangi transistor mimarisini, paketleme teknolojisini, dugumu kullandigi vs. onemlidir. Yazilim tarafinda throttle mekanizmasi, performans modlari vs. var. Cerceve de onemli ama bircok etken icinde boguluyor diyelim.
Evet baya bir faktör var bir tek işlemciye de bakıp telefon almamak olmaz ama snapdragon her zaman daha yüksek saat hızları verdiğinden 8 elite 4.47 GHz veriyor ısınması normal geliyor bana artık o yüzden ben karar değişikliği yaptım s25 ultra almaya gidiyorum birde mağazada denediğimde ısınması çok normal geldi bana çünkü telefon kapatma tuşuna basınca arkada çalışan Samsung tanıtım animasyonu var bu telefonu zaten durmadan yorar ben öyle kullanmayacağımdan telefon ısınmaz diye tahmin ediyorum.

Evet baya bir fakt9r var bir tek işlemciye de bakıp telefon almamak olmaz ama snapdragon her zaman daha yüksek saat hızları verdiğinden 8 elite 4.47 GHz ısınması normal geliyor bana o yüzden ben karar değişikligi yaptım s25 ultra almaya gidiyorum birde mağazada denedigimde ısınması çok normal geldi bana çünkü kapatma tuşun badıncaarkada çalışan Samsung tanıtım animasyonu var
Hayirli olsun yeniden. S25 Ultra iyi telefon kamera ve panel olarak ancak kaba biraz. 6.9 inch cok buyuk be. Cebe sigmaz.

Hayirli olsun yeniden. S25 Ultra iyi telefon kamera ve panel olarak ancak kaba biraz. 6.9 inch cok buyuk be. Cebe sigmaz.

Valla kaba bir telefon hocam ama almışkende Ultra almak varken aynı fiyat bir de o yüzden de diyorum neden şimdi kamerası iyi ve 8 Elite olan bir telefon yani bana hayli hayli yeterli bir işlemci az bir şey ısınacak diye niye almayayım ki dedim kendi kendime ayrıca çok teşekkür ederim hocam 😊

@Simon sırf şundan kafam rahatladı biliyormusun :D mağazadaki telefonlarda kapatma tuşuna basınca arkada çalışan Samsung tanıtım animasyonu var bu telefonu zaten durmadan yorar ben öyle kullanmayacağımdan telefon ısınmaz diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Valla kaba bir telefon hocam ama almışkende Ultra almak varken aynı fiyat bir de o yüzden de diyorum neden şimdi kamerası iyi ve 8 Elite olan bir telefon yani bana hayli hayli yeterli bir işlemci az bir şey ısınacak diye niye almayayım ki dedim kendi kendime ayrıca çok teşekkür ederim hocam 😊

@Simon sırf şundan kafam rahatladı biliyirmusun :D telefon kapatma tuşuna basınca arkada çalışan Samsung tanıtım animasyonu var bu telefonu zaten durmadan yorar ben öyle kullanmayacağımdan telefon ısınmaz diye tahmin ediyorum.
Rica ederim. Senin kullaniminda cihaz yaz aylari disinda pek isinmaz. Dert edilecek bir sey degil. Kaca alacaksin bu arada Ultra'yi?