Bütçe
90.000 TL

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar.

Samsung S26 Plus mı yoksa S26 Ultra mı alınmalı? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bu alacağım iki telefondan birini de 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha az ısınır ve daha uzun ömürlü olur? Samsung S26 Ultra için bayağı ısınıyor gibi şikayetler okudum, bu durum düşündürüyor. En son teknoloji Snapdragon 8 Elite Gen 5 nasıl ısınabiliyor aklım almıyor.

Merhaba arkadaşlar.

Samsung S26 Plus mı yoksa S26 Ultra mı alınmalı? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bu alacağım iki telefondan birini de 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha az ısınır ve daha uzun ömürlü olur? Samsung S26 Ultra için bayağı ısınıyor gibi şikayetler okudum, bu durum düşündürüyor. En son teknoloji Snapdragon Elite gen 5 nasıl ısınabiliyor aklım almıyor.

Çok güçlü çip olduğu için ısınabilir. Ayrıca samsungların termali iyi değil. Bence Vivo X300 alın. Hem batarya olarak diğerlerinden daha memnun eder.

Çok güçlü çip olduğu için ısınabilir. Ayrıca samsungların termali iyi değil. Bence Vivo X300 alın. Hem batarya olarak diğerlerinden daha memnun eder.

Valla Samsung harici bir telefonda şu anda düşünmüyorum hocam 5 yıl Xiaomi reziiliği çektikten sonra artık Samsung denemek istiyorum Apple belki bir 6-7 yıl sonra alırım diye düşünüyorum.

Son yillarda Samsung amirallerinin cogunun termal basarimi kotu maalesef. Ciddi throttle yiyor cihazlar. Ama oyuncu degilseniz sahsen endiselenmenizi gerek gormezdim.

Ikisi arasindaki en buyuk fark kamera paketi hocam. On kamera haric komple farkli ve S26 Ultra lehine. Ayrica S26+'ta M13 panel varken S26 Ultra'da M14 panel var. Daha uzun omurlu ve yeni nesil bir panel. Bunlar onemsiz ise (Ayrica horizontal lock ve gizli ekran gibi teknolojiler de var.) S26 Ultra'ya cikmaniza gerek yok. Samsung'dan baska istemiyorsunuz sanıyorum zaten.

Merhaba arkadaşlar.

Samsung S26 Plus mı yoksa S26 Ultra mı alınmalı? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bu alacağım iki telefondan birini de 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha az ısınır ve daha uzun ömürlü olur? Samsung S26 Ultra için bayağı ısınıyor gibi şikayetler okudum, bu durum düşündürüyor. En son teknoloji Snapdragon 8 Elite Gen 5 nasıl ısınabiliyor aklım almıyor.

Hocam selam, S26 Plus derim.
Ultra'nın ısınma şikayetleri maalesef doğru. İçindeki işlemci çok güçlü ama deli gibi güç tüketiyor. Bir de içine kalem, dev kameralar falan derken soğutma alanı daralmış; sosyal medyada bile fırın gibi oluyor diyen çok.

Plus modeli ısıyı çok daha iyi dağıtıyor. Hem hafif, hem düz ekran olduğu için koruması kolay. İkisi de 7 yıl güncelleme alacak zaten. Ekstra zoom ve kalem şart değilse Ultra'nın ısınma derdine ve fiyat farkına hiç gerek yok. Plus al, kafan rahat etsin.

Hocam selam, S26 Plus derim.
Ultra'nın ısınma şikayetleri maalesef doğru. İçindeki işlemci çok güçlü ama deli gibi güç tüketiyor. Bir de içine kalem, dev kameralar falan derken soğutma alanı daralmış; sosyal medyada bile fırın gibi oluyor diyen çok.

Plus modeli ısıyı çok daha iyi dağıtıyor. Hem hafif, hem düz ekran olduğu için koruması kolay. İkisi de 7 yıl güncelleme alacak zaten. Ekstra Zoom ve kalem şart değilse Ultra'nın ısınma derdine ve fiyat farkına hiç gerek yok. Plus al, kafan rahat etsin.

Çok doğru hocam bence de kaleme vs. gerek duymuyorum ya acaba S25 FE mi alsam oda S26+dan 30K daha ucuz işte bu işler hep 20K 30K üste koyarak gidiyor o biraz kafamı kurcalıyor mesela S26 Plus'ta 26 ultradan 20K ucuz hep 20K 30K üste koyuyorlar.