- Makaleler
- 23
Bu testler stres testleri. Eger yogun olarak oynamiyorsan (ki sen hic oyun oynamiyorsun) throttle yasamazsin. Zaten oyun icin Exynos telefon 2600 dahi olsa alinmaz. Fakat senin kullanimimda hani YouTube ve Instagram'da sorun cekmezsin. Ben Phone 1, S23 kullandim. Throttle olmadi benim kullanimimda ayni senin gibi sosyal medya ve YouTube'da kullaniyordum. İcini rahat tut. Dun bir iki istatistik bagimlisi (Violett haric. Kendisi hicbir zaman tarafli davranmadi) Apple soyle iyi boyle iyi diye Exynos 2600'e bi sovmedikleri kaldi oyle diyeyim. O konudaki elemanda azili bir iPhone fani. Yani ne demek istiyorum. Demek istedigim bu islemciyi kotuleyenler telefondan cok markaya bakipta kotuluyorlar. Kendilerinin kullandigi en son ki Samsung telefonda S21 FE falandir. O yuzden secimin ne olursa olsun (Ki S26+ gelismis kamera ozellikleri disinda S25 Ultra'dan daha iyi bir telefon.) hayirli olsun demek duser bize.Hocam oyundan yana sorun yok optimize sorun ama benim için değil ben oynamıyorum çünkü genel optimize mi değil mi o önemli zaten Instagram falan YouTube geziniyorum sadece 5-6 yıl rahat kalsın yeterli optimize çalışıyor demiştiniz sanki 8 Elite gen5'ten daha iyi stabildi demiştiniz.