Bütçe
90.000 TL
Hocam oyundan yana sorun yok optimize sorun ama benim için değil ben oynamıyorum çünkü genel optimize mi değil mi o önemli zaten Instagram falan YouTube geziniyorum sadece 5-6 yıl rahat kalsın yeterli optimize çalışıyor demiştiniz sanki 8 Elite gen5'ten daha iyi stabildi demiştiniz.
Bu testler stres testleri. Eger yogun olarak oynamiyorsan (ki sen hic oyun oynamiyorsun) throttle yasamazsin. Zaten oyun icin Exynos telefon 2600 dahi olsa alinmaz. Fakat senin kullanimimda hani YouTube ve Instagram'da sorun cekmezsin. Ben Phone 1, S23 kullandim. Throttle olmadi benim kullanimimda ayni senin gibi sosyal medya ve YouTube'da kullaniyordum. İcini rahat tut. Dun bir iki istatistik bagimlisi (Violett haric. Kendisi hicbir zaman tarafli davranmadi) Apple soyle iyi boyle iyi diye Exynos 2600'e bi sovmedikleri kaldi oyle diyeyim. O konudaki elemanda azili bir iPhone fani. Yani ne demek istiyorum. Demek istedigim bu islemciyi kotuleyenler telefondan cok markaya bakipta kotuluyorlar. Kendilerinin kullandigi en son ki Samsung telefonda S21 FE falandir. O yuzden secimin ne olursa olsun (Ki S26+ gelismis kamera ozellikleri disinda S25 Ultra'dan daha iyi bir telefon.) hayirli olsun demek duser bize.

Bunun için ne alınır hocam s25 ultra daha mı iyi olurdu acaba ? Oda ısınıyor işte titanyum olduğundan :D yada ısınmasa bile ısındığını hissettiriyor yapısı gereği
Oyun konusunda ayni butceye Xiaomi 17 veya Vivo X300 alinir. Daha verimli batarya omru sunuyorlar. iPhone 17'de olur hatta.
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun 🥰
Rica ederim. Ayrica tesekkurler.

Oyun konusunda ayni butceye Xiaomi 17 veya Vivo X300 alinir. Daha verimli batarya omru sunuyorlar. iPhone 17'de olur hatta.

Rica ederim. Ayrica tesekkurler.
Başka markaya sapmamak adına bir tek elimizde o zaman oyun konusunda daha iyi olan s25 ultra kalıyor yani oyun ve kamera için s25 ultra alınır aı özellikleri için ve daha serin olduğu için s26+ alınır kısaca özet :D

Başka markaya sapmamak adına bir tek elimizde onzaman oyun konusunda daha iyi olan s25 ultra kalıyor yani oyun ve kamera için s25 ultra alınır aı özellikleri için ve daha serin olduğu için s26+ alınır kısaca özet :D
Aynen. Ben oyun ve kamerayla asiri ilgili olmadigim icin ve kucuk boyutlu oldugundan S26 dusunuyorum ornegin.

@PC Uzmanı, hocam basa saracagiz ama sizin telefondan pek bir beklentiniz yok zaten anladigim kadariyla. S25 FE falan da yetecektir size.
Yok yok hocam s26+ karar kıldım ondan yan sorun yok öylesine sohbete geçti artık konu ahHsjdjdhahdhdh ama her an karar degiştirip s25 ultrada alabilirim onu düşünücem artık.

@PC Uzmanı, islemci mevzusunu konusmamiza gerek yok yani demek istedigim.

Siz surekli rendering ile ugrasan veya surekli oyun oynayan bir kullanici degilsiniz. Amiraldeki en cop islemciyi de kullansaniz (batarya haric) sizi tatmin edecektir.

Siz sadece kamera mi onemli, yeni nesil cihaz mi ona karar verin. S25 Ultra'nin kamera paketi her anlamda daha iyi.