Detaylar
Kim cevapladı?Hocam oyunu kapattim sonra oldu zaten. Fps olarak 3600 gibi bir rakam aliyorum.
Zipik
Uzman
Hocam konuyu Minecraft kasıyor olarak anlamışım konuyu kusura bakmayın, o zaman daha farklı bir problem var.Hocam oyunu kapattim sonra oldu zaten. Fps olarak 3600 gibi bir rakam aliyorum.
Moderatör basligi degistirmis.Hocam konuyu Minecraft kasıyor olarak anlamışım konuyu kusura bakmayın, o zaman daha farklı bir problem var.
troken
Başarılı
Hangi model 9070xt?Merhaba. Sistemimi yeni birlestirdim test icin Minecraft girdim acaba kac FPS alir diye. Ciktiktan sonra bilgisayar acayip kasmaya basladi ve bilgisayari kapattim. Suruculer vesaire güncel AMD'nin kendi sitesinden indirdim.
Powercolor beyaz olan.
Cantrepreneur
Çalışkan
Sıcaklıkları kontrol ettiniz mi? GPU fanları dönüyor mu?
Guneyxz
Becerikli
Merhaba. Sistemimi yeni birlestirdim test icin Minecraft girdim acaba kac FPS alir diye. Ciktiktan sonra bilgisayar acayip kasmaya basladi ve bilgisayari kapattim. Suruculer vesaire güncel AMD'nin kendi sitesinden indirdim.
Bende de 7800XT var bende de kasıyor görüş mesafesini düşürünce geçiyor.
Selam 9 kusurlu olan ekran kartimi 3 ay sürünmem sayesinde oksid bilişim iade aldi cok şükür bir daha amd ye bulasmamBende de 7800XT var bende de kasıyor görüş mesafesini düşürünce geçiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-