Bütçe
950.000 TL
Toyota Avensis 1.6 D4-D nasıldır?
D4D serisi kemik gibidir ancak sportiflik kavramından bence de biraz uzaklaşıyorsunuz.

Dizeli sizi üzecektir. Ne yazık ki arabalar güzel kullan sahipleri yok. Ben size toyata dizel öneririm o arabayı bozamazsın kolay kolay ama Ford öyle değil.
Hoca, az önce sen 2.0 turbo benzin GDI sistem araca LPG önerdin. Sence dizeli bundan daha fazla sorunlu olabilir mi? Memlekette adı sayılır 2-3 yer hariç düzgün LPG ustası yok, alayı emme manifoldundan vermeyi biliyor, çünkü piyasadaki çoğu araç öyle.

Ayrıca motor da LPG'e çok duyarlı.

D4D serisi kemik gibidir ancak sportiflik kavramından bence de biraz uzaklaşıyorsunuz.

Hoca, az önce sen 2.0 Turbo benzin gdı sistem araca LPG önerdin. Sence dizeli bundan daha fazla sorunlu olabilir mi? Memlekette adı sayılır 2-3 yer hariç düzgün LPG ustası yok, alayı emme manifoldundan vermeyi biliyor, çünkü piyasadaki çoğu araç öyle.

Sizin memlekette olabilir ama bizim burada çok kıymetli işinin ehli usta bulmak çerezdir.
Ve ben 2.0 Turbo gdı aracı öneren kişi değilim.

Hoca, az önce sen 2.0 turbo benzin GDI sistem araca LPG önerdin. Sence dizeli bundan daha fazla sorunlu olabilir mi? Memlekette adı sayılır 2-3 yer hariç düzgün LPG ustası yok, alayı emme manifoldundan vermeyi biliyor, çünkü piyasadaki çoğu araç öyle.

1.6 TDCI sağlam mı hocam?

Sizin memlekette olabilir ama bizim burada çok kıymetli işinin ehli usta bulmak çerezdir.
Ve ben 2.0 Turbo gdı aracı öneren kişi değilim.
Metropolde yaşıyorum, en gelişmiş ustalar buralarda artık. Az önce 2.0 öneren siz değil miydiniz?
Dizeli olmadığı sürece sorun yaşayacağını sanmam, hamza. Kasa ağır olduğu için 2.0 benzin lpg olanı makul olur.
2.0 Benzin LPG makul olur demişsiniz. Bir kere 2016 modelinde 2.0 benzin yok, 2.0 dizel var sahibinden üzerinde. 2.0'da dolayısıyla maksimum 2012'ye çıkabiliyorsunuz.
Kullanıcısına soralım. @CQBB

Metropolde yaşıyorum, en gelişmiş ustalar buralarda artık. Az önce 2.0 öneren siz değil miydiniz?

2.0 benzin LPG makul olur demişsiniz. Bir kere 2016 modelinde 2.0 benzin yok, 2.0 dizel var...

Kullanıcısına soralım. @CQBB

Ben önceki serisi ile karıştırdım. İlk seriler de vardı Mondeo'nun MK2 sanırsam. Yanlışlık olmuş.
O Turbo gtı ben önermedim.
Bir de kullanan kişi aracı temizdir sorun yaşamamıştır bu alacak kişinin sorun yaşamayacağı anlamına mı geliyor? Kitabın ortasından konuşmayalım.

Bence hiç fazla düşünmeye gerek yok. Bütçen dahilindeki alfa guiletta modelini al geç. Hem sportif hem bakımı yedek parçası kolay.

Bu aracı da görüşmüştük. Cee'D 1.6 CRDI modelinde karar kılınmıştı ks tarafından. Bütçe artınca başkalarını da konuşuyoruz şu an.

Guiletta'lar gerçekten güzel araba ama; bu dişli rakipleri olmadığı anlamına gelmiyor elbette.