Şuraya bi SAAB 9-3 Aero ilanı atmamak için kendimi zor tutuyorum
Hocam konu mesajındaki sportiflik kelimesinden buraya nasıl geldi iş?
Açıkçası hiç bilmiyorum
Şuraya bi SAAB 9-3 Aero ilanı atmamak için kendimi zor tutuyorum
Hocam konu mesajındaki sportiflik kelimesinden buraya nasıl geldi iş?
D4D serisi kemik gibidir ancak sportiflik kavramından bence de biraz uzaklaşıyorsunuz.
Hoca, az önce sen 2.0 turbo benzin GDI sistem araca LPG önerdin. Sence dizeli bundan daha fazla sorunlu olabilir mi? Memlekette adı sayılır 2-3 yer hariç düzgün LPG ustası yok, alayı emme manifoldundan vermeyi biliyor, çünkü piyasadaki çoğu araç öyle.Dizeli sizi üzecektir. Ne yazık ki arabalar güzel kullan sahipleri yok. Ben size toyata dizel öneririm o arabayı bozamazsın kolay kolay ama Ford öyle değil.
D4D serisi kemik gibidir ancak sportiflik kavramından bence de biraz uzaklaşıyorsunuz.
Hoca, az önce sen 2.0 Turbo benzin gdı sistem araca LPG önerdin. Sence dizeli bundan daha fazla sorunlu olabilir mi? Memlekette adı sayılır 2-3 yer hariç düzgün LPG ustası yok, alayı emme manifoldundan vermeyi biliyor, çünkü piyasadaki çoğu araç öyle.
Ayrıca motor da LPG'e çok duyarlı.
Hoca, az önce sen 2.0 turbo benzin GDI sistem araca LPG önerdin. Sence dizeli bundan daha fazla sorunlu olabilir mi? Memlekette adı sayılır 2-3 yer hariç düzgün LPG ustası yok, alayı emme manifoldundan vermeyi biliyor, çünkü piyasadaki çoğu araç öyle.
Ayrıca motor da LPG'e çok duyarlı.
Metropolde yaşıyorum, en gelişmiş ustalar buralarda artık. Az önce 2.0 öneren siz değil miydiniz?Sizin memlekette olabilir ama bizim burada çok kıymetli işinin ehli usta bulmak çerezdir.
Ve ben 2.0 Turbo gdı aracı öneren kişi değilim.
2.0 Benzin LPG makul olur demişsiniz. Bir kere 2016 modelinde 2.0 benzin yok, 2.0 dizel var sahibinden üzerinde. 2.0'da dolayısıyla maksimum 2012'ye çıkabiliyorsunuz.Dizeli olmadığı sürece sorun yaşayacağını sanmam, hamza. Kasa ağır olduğu için 2.0 benzin lpg olanı makul olur.
Kullanıcısına soralım. @CQBB
Metropolde yaşıyorum, en gelişmiş ustalar buralarda artık. Az önce 2.0 öneren siz değil miydiniz?
2.0 benzin LPG makul olur demişsiniz. Bir kere 2016 modelinde 2.0 benzin yok, 2.0 dizel var...
Kullanıcısına soralım. @CQBB
Bence hiç fazla düşünmeye gerek yok. Bütçen dahilindeki alfa guiletta modelini al geç. Hem sportif hem bakımı yedek parçası kolay.