Biliyorum abi. Ona takılmadım ben. Neye takıldığımızı biliyoruz zaten sorun yok.

Altına imzamı atarım.

Program da sorunsuz çalışıyor diyorsun, hallettiğine göre bana müsaade. @Recep Baltaş 'a forum ve editörlük hayatında başarılar diliyorum tekrardan, kendisini sevip sayarım. Umarım aynı çizgide ilerleyip bu azmini hiçbir zaman yitirmez. Bir müddet sonra geri dönebilirim, düşünüp taşınacağım. Benim bazı kırmızı çizgilerim var dediğim gibi, ısrar edildiği vakit olmuyor bazı şeyler. Bir süre sonrasında forumculukta bazı üyelerin lafına itibar edilmesi gerektiği kanaatindeyim. RAM işinde zaten resmi kanıt olmayacağını defalarca aktardım ben kendilerine. Kişisel tecrübe ve son kullanıcı deneyimleri birinci plandadır. Sağlıcakla kalın.

Program da sorunsuz çalışıyor diyorsun, hallettiğine göre bana müsaade. @Recep Baltaş'a forum ve editörlük hayatında başarılar diliyorum tekrardan, kendisini sevip sayarım. Umarım aynı çizgide ilerleyip bu azmini hiçbir zaman yitirmez. Bir müddet sonra geri dönebilirim, düşünüp taşınacağım. Benim bazı kırmızı çizgilerim var dediğim gibi, ısrar edildiği vakit olmuyor bazı şeyler. Bir süre sonrasında forumculukta bazı üyelerin lafına itibar edilmesi gerektiği kanaatindeyim. RAM işinde zaten resmi kanıt olmayacağını defalarca aktardım ben kendilerine. Kişisel tecrübe ve son kullanıcı deneyimleri birinci plandadır. Sağlıcakla kalın.

Belki döndüğünde beni bulamazsın abi burada 😀
Eminim sen onlar için önemlisin ama ben sadece bir üyeyim 😀
@Recep Baltaş a sosyal medyadan da yazdım. Umarım buradaki sorunlarla ilgilenir. Cansın abi. Umarım en kısa zamanda görüşürüz. Heryerde beni aynı isimle bulabilirsin 😀 ( anladığını düşünüyorum)

Belki döndüğünde beni bulamazsın abi burada 😀
Eminim sen onlar için önemlisin ama ben sadece bir üyeyim 😀
@Recep Baltaş a sosyal medyadan da yazdım. Umarım buradaki sorunlarla ilgilenir. Cansın abi. Umarım en kısa zamanda görüşürüz. Heryerde beni aynı isimle bulabilirsin 😀 ( anladığını düşünüyorum)

Sanmıyorum ilgileneceğini de, her neyse. Barış her daim haklıdır deyip geçelim. Disslike atmazlar belki o vakit. 1 adet çözüm verilmedi yani, saatlerce uğraştım. Ben sizle mi uğraşayım bu ekiple mi çözüm verilsin diye? Konu sahibi çözüm veriyor, o siliniyor. Bu art niyet değil de nedir? Kanıt sunulmasını gerektiğine vs. ben de hakimim zaten ama RAM işinde resmi bir kanıt ya da %100 bir şey iddia etmek imkansızdır. Tüm Overclock camiası böyle. Bu adamlar bunu anlayabilecek kapasitede değilse benim yapacak bir şeyim yok maalesef.

En büyük kanıt zaten ayarladığım yüzlerce sistem, sizlersiniz. Hiç gördün mü birinin gelip de şöyle böyle dediğini ya da memnun değilim dediğini? Körü körüne niye bir şeyler savunulmaya devam ediliyor yani. Soru cevap şeklinde konu işlenmiş, bu bir çözümdür. Bellek mimarı bu şekilde uygun görmüş, ben seni saymıyorum demek bu forumdan defol git demekle eş değerdir benim gözümde.

Sanmıyorum ilgileneceğini de, her neyse. Barış her daim haklıdır deyip geçelim. Disslike atmazlar belki o vakit. 1 adet çözüm verilmedi yani, saatlerce uğraştım. Ben sizle mi uğraşayım bu ekiple mi çözüm verilsin diye? Konu sahibi çözüm veriyor, o siliniyor. Bu art niyet değil de nedir? Kanıt sunulmasını gerektiğine vs. ben de hakimim zaten ama RAM işinde resmi bir kanıt ya da %100 bir şey iddia etmek imkansızdır. Tüm Overclock camiası böyle. Bu adamlar bunu anlayabilecek kapasitede değilse benim yapacak bir şeyim yok maalesef.

En büyük kanıt zaten ayarladığım yüzlerce sistem, sizlersiniz. Hiç gördün mü birinin gelip de şöyle böyle dediğini ya da memnun değilim dediğini? Körü körüne niye bir şeyler savunulmaya devam ediliyor yani. Soru cevap şeklinde konu işlenmiş, bu bir çözümdür. Bellek mimarı bu şekilde uygun görmüş, ben seni saymıyorum demek bu forumdan defol git demekle eş değerdir benim gözümde.
Abi senden memnun olmasak, senin bilgine guvenmesek buraya arkadaşlarımızı getirir miyiz ?
Bak Salim e. Anakart dedin anakart aldı. Psu dedik psu aldı. Sence sana değer vermiyor muyuz, şahsına yada bilgi ve birikimine ?

Abi senden memnun olmasak, senin bilgine guvenmesek buraya arkadaşlarımızı getirir miyiz ?
Bak Salim e. Anakart dedin anakart aldı. Psu dedik psu aldı. Sence sana değer vermiyor muyuz, şahsına yada bilgi ve birikimine ?

Yetki yönetimin elinde, karar mercii onlar. Zaten gecenin bu saatinde bu kadar konuşturdun beni, içimi döktüm. Bu işin yarını da var, 15K'lık hesap silinmezse iyi senin yüzünden. :) Recep Bey'e gerekirse özelden ben de ulaşırım ama konuşup anlaşmak varken bazı şeylerin zor yoldan halledilmesi taraftarı değilim diyeyim. Bana az müsaade o yüzden, aralarında konuşup tartışsınlar. Karşı taraf her konuda haklı iken biz üyeler olarak her konuda haksız olamayız, değil mi? Kendileri koşulsuz şartsız çözüm ve beğeni alıyorsa bizim neden önümüzde duruluyor? Benim tüm derdim bu aslında. RAM konusunda iddiaları varsa da her daim kapım açık, el elden üstündür. Saygı duyarım.

Yetki yönetimin elinde, karar mercii onlar. Zaten gecenin bu saatinde bu kadar konuşturdun beni, içimi döktüm. Bu işin yarını da var, 15K'lık hesap silinmezse iyi senin yüzünden. :) Recep Bey'e gerekirse özelden ben de ulaşırım ama konuşup anlaşmak varken bazı şeylerin zor yoldan halledilmesi taraftarı değilim diyeyim. Bana az müsaade o yüzden, aralarında konuşup tartışsınlar. Karşı taraf her konuda haklı iken biz üyeler olarak her konuda haksız olamayız, değil mi? Kendileri koşulsuz şartsız çözüm ve beğeni alıyorsa bizim neden önümüzde duruluyor? Benim tüm derdim bu aslında. RAM konusunda iddiaları varsa da her daim kapım açık, el elden üstündür. Saygı duyarım.

Abi ben yazdıkça sen tutamayacaksin kendini 😀 o yüzden sen kafanı dinle, güzel bir uyku çek. Umarım yarın her şey cok güzel olacak 😀

@ahmetmelihalemdar Kendim geçen yıl garantilerde sürünüp bilmem kaç RAM, anakart değiştirmesem bilmeyeceğim yani. Tecrübeye bakar bunların hepsi, karşı taraf bunları bilmek zorunda değil ama saygı duyup kabul etmek zorunda diyeyim. Bazı şeyler artık oturdu DDR5'te, ben bunları sizlere iletiyorum ki nesilden nesile aktarılsın, unutulmasın. Yoksa 1.3 VDD mahkum kalacaksınız bu gidişle, zihniyet o yönde.

Abi ben yazdıkça sen tutamayacaksin kendini 😀 o yüzden sen kafanı dinle, güzel bir uyku çek. Umarım yarın her şey cok güzel olacak 😀

Ben yarın girmeyeceğim foruma dediğim gibi, tüm günümü ona heba edemem. Aktarmak istediklerimi aktardım, kendileri de okuyup karar versin. Herkes her daim haklı olamaz, buna ben de dahil, onlar da. Gönül almak zor bir şey değil. Kendim bizzat deneyim etmesem inanacağım kendilerine ama garanti süreci maalesef o şekilde işlemiyor. RAM, spesifik bir konu. Satış öncesi, satış sonrası herkes hakim olamaz. Olmak zorunda da değil. Ben burada bunları sizlere aktarmakla mükellefim, emin olmadan da çok çok nadir görüş bildirmişimdir. Her daim bir dayanağım vardır yani, en büyük kanıt zaten sizlersiniz ama resmi bir kanıt beklemek kadar absürtlük ben görmedim, duymadım şimdiye dek Overclock konularında. Son kullanıcı deneyimi ve kişisel tecrübe her şeyden önce gelir.

@ahmetmelihalemdar kendim geçen yıl garantilerde sürünüp bilmem kaç RAM, anakart değiştirmesem bilmeyeceğim yani. Tecrübeye bakar bunların hepsi, karşı taraf bunları bilmek zorunda değil ama saygı duyup kabul etmek zorunda diyeyim. Bazı şeyler artık oturdu DDR5'te, ben bunları sizlere iletiyorum ki nesilden nesile aktarılsın, unutulmasın. Yoksa 1.3 vdd mahkum kalacaksınız bu gidişle, zihniyet o yönde.

Ben yarın girmeyeceğim foruma dediğim gibi, tüm günümü ona heba edemem. Aktarmak istediklerimi aktardım, kendileri de okuyup karar versin. Herkes her daim haklı olamaz, buna ben de dahil, onlar da. Gönül almak zor bir şey değil. Kendim bizzat deneyim etmesem inanacağım kendilerine ama garanti süreci maalesef o şekilde işlemiyor. RAM, spesifik bir konu. Satış öncesi, satış sonrası herkes hakim olamaz. Olmak zorunda da değil. Ben burada bunları sizlere aktarmakla mükellefim, emin olmadan da çok çok nadir görüş bildirmişimdir. Her daim bir dayanağım vardır yani, en büyük kanıt zaten sizlersiniz ama resmi bir kanıt beklemek kadar absürtlük ben görmedim, duymadım şimdiye dek overclock konularında. Son kullanıcı deneyimi ve kişisel tecrübe her şeyden önce gelir.

Abi faydalanmak isteyene eyvallah anlamak istemeyene de eyvallah de, geç. Vallahi canını sıktığına değmez. Boş ver kendine zarar. Seni bilen biliyor değil mi? E tamam o zaman sıkma canını.

Fan değil abi sorun. Amcanın aparatı.
Sadece sağ taraf anakartın vida yuvalarına takılı. Sol taraf boşta. Bayrak gibi düşün. Normal yüksek RPM de titreme yapması.
Fanları %45'e sabitledim. Muhtemelen 1600-1800 RPM arasıdır. Sıcaklıklardan 2 derece feragat ettim. 48 dereceyi görmüştü 3 saatlik rtp testinde. Şimdi 50 derece. 2 derece için kafa ağrıtmaya gerek var mı abim? 😀

@Ayhan Dönmez abi bu arada 21. dakikada yine hata verdi. 3 saat sorunsuz geçen testten tek farkı vddg 1.05 v olması. Neden yedik hata?

Aparatta sorun yok senin ses sorunun fanlardan dolayı al noctuaları bak ses var mı ☺️