A101'den Samsung A34 alınır mı?

Arkadaşlar A34 alacağım, internette baktığımda en ucuz A101 sitesinde 11.000 TL gözüküyor. Sizce alsam bir sıkıntı sorun yaşar mıyım? Yoksa işi garantiye alıp 1 2 bin lira fazla verip MediaMarkt'tan falan mı alsam? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mediamark'tan falan al A-101 destek olarak uğraştırır.

Herkes alınmaz demiş ancak A101'den 2 tane Galaxy Z Fold5 aldık sorun çıkmadı, en azından 1 tanesinde. 1 tanesi henüz kargoda. Bence alınır.

Samsung Türkiye garantili ise neden alınmasın? Zaten garantiye başvururken satın aldığınız yere değil yetkili servise başvurursunuz. Faturasını A101'den aldıktan sonra ilişiğiniz kesilir satıcı firmayla.(kusurlu ürün satılmadığı sürece)

SanDisk Cruzer Blade dışında adam akıllı USB görmüyorum.
Farki yok GoSmart belleklerden. Berbat bir bellek kendisi.

Arkadaşlar A34 alacağım, internette baktığımda en ucuz A101 sitesinde 11.000 TL gözüküyor. Sizce alsam bir sıkıntı sorun yaşar mıyım? Yoksa işi garantiye alıp 1 2 bin lira fazla verip MediaMarkt'tan falan mı alsam? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Alinmamasi taraftariyim.

Samsung Türkiye garantili ise neden alınmasın? Zaten garantiye başvururken satın aldığınız yere değil yetkili servise başvurursunuz. Faturasını A101'den aldıktan sonra ilişiğiniz kesilir satıcı firmayla.(kusurlu ürün satılmadığı sürece)
Boyle ise alinabilir bak.

Marketlerden alınan ürünler genelde ithalatçı garantili oluyor. Şahsen ihtalatçı garantisinden çok hoşlanmayan biri olarak dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt