Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Trump, eften püfren sebeplerle savaş çıkararak Elon Musk ve kendisi üzerindeki olumsuz dikkati başka tarafa çekmeye çalışacaktır diye düşünüyorum. Bu sırada yoğun bir A.B.D savaş filmi ve içerik bombardımanı görebiliriz.
Trump, eften püfren sebeplerle savaş çıkararak Elon Musk ve kendisi üzerindeki olumsuz dikkati başka tarafa çekmeye çalışacaktır diye düşünüyorum. Bu sırada yoğun bir a. B. D savaş filmi ve içerik bombardımanı görebiliriz.
Vallaha bir yerlerinin keyfine göre herkese salça oluyorlar. Yarın bir gün Afrika'da bir kabileyi tehdit ederse şaşırmam.
Bruhistan
Başarılı
İran savaşa girerse ucu Türkmenistan'a dokunur diye hissediyorum. Hele o atom bombayı İran'a fırlatırsa Türkmenistan %78 zarar görür. Ha bu işin ticari meseleleri de var. Ülkedeki çoğu mal %80 İran malı. Her ne kadar bizim halk ve devlet görevlileri ''biz bağımsızız'' dedikçe daha da endişeleniyorum. ABD ulan bu ABD, her ülkeye saldırmaya ihtimali var, ne yapacaklar kim bilir.
Görkem Say
Üstün
Iran'la savasa giremez ABD. Hem bu zaman kadar orta doguda girdigi devletlere benzemez hem de Iran'in arkasinda Rusya var. Iran'la savasa girmek demek Rusya ile de girmek demektir.
Vallaha bizi de etkiler. Hemen dibimizde ülkeye alırlar baya iranlı.İran savaşa girerse ucu Türkmenistan'a dokunur diye hissediyorum. Hele o atom bombayı İran'a fırlatırsa Türkmenistan %78 zarar görür. Ha bu işin ticari meseleleri de var. Ülkedeki çoğu mal %80 İran malı. Her ne kadar bizim halk ve devlet görevlileri ''biz bağımsızız'' dedikçe daha da endişeleniyorum. ABD ulan bu ABD, her ülkeye saldırmaya ihtimali var, ne yapacaklar kim bilir.
Burada analiz kasmaya gerek yok ancak daha demin Amerika ila Rusya masaya oturup Ukrayna'yı bölüştü. Aynen, bence de Rusya İran'ın arkasında durur.Iran'la savasa giremez ABD. Hem bu zaman kadar orta doguda girdigi devletlere benzemez hem de Iran'in arkasinda Rusya var. Iran'la savasa girmek demek Rusya ile de girmek demektir.
- Makaleler
- 1
Diego Garcia diye bir üstte 15 tonluk bombalar bekletiliyormuş. Ortalık bayağı karışacak gibi.
İran ABD'nin köpeği benim gözümde ve hiç gerçekçi gelmiyor. Ortadoğu'da İran ve Türkiye kadar ABD ile dost ülke göremezsin. İsrail tabii ki, onlar en iyi dostları ama onu saymazsak diyorum. Mesela Türkiye seçimlerinde İsrail başkanları bilmiyor mu? Türk halkı İsrail'i sevmiyor, çok iyi biliyorlar. Ve İsrail başkanları sürekli Erdoğan'a karşı söylem yürütüp arkadan Türkiye ile birlikte denizde, havada, karada iyi anlaşıyorlar. Halka X gösterip sahada Y yapıyorlar ve medya satılmış olduğu için kimse göremiyor. Daha 2 gün önce İsrail başkanı yine demiş ki, "Ekrem'in tutuklanması hukuksuz." Ben tamamen böyle olduğunu düşünüyorum. İran'da sürekli savaşa giriyorlar gibi yapıp girmiyorlar, bu da tiyatro. O helikopter kazası da ABD'nin içerdeki etkisini arttırmak için bir adımdı. Sonra İran'ın ortasında Hamas liderini öldürtüyorlar, bu da İran hükümetinin bir hainliği sayesinde bence. Ben böyle düşünüyorum.
Görkem Say
Üstün
Burada analiz kasmaya gerek yok ancak daha demin Amerika ila Rusya masaya oturup Ukrayna'yı bölüştü. Aynen, bence de Rusya İran'ın arkasında durur.
Ukrayna ile Iran'i nasil ayni kefeye koyabildiniz orasini anlamak guc. ABD icin orta doguda Israil hangi konumdaysa Rusya icin Iran'da o konumdadir.
İran ABD'nin köpeği benim gözümde ve hiç gerçekçi gelmiyor. Orta Doğu'da İran ve Türkiye kadar ABD ile dost ülke göremezsin. İsrail tabii ki, onlar en iyi dostları ama onu saymazsak diyorum. Mesela Türkiye seçimlerinde İsrail başkanları bilmiyor mu? Türk halkı İsrail'i sevmiyor, çok iyi biliyorlar. Ve İsrail başkanları sürekli Erdoğan'a karşı söylem yürütüp arkadan Türkiye ile birlikte denizde, havada, karada iyi anlaşıyorlar. Halka X gösterip sahada y yapıyorlar ve medya satılmış olduğu için kimse göremiyor. Daha 2 gün önce İsrail başkanı yine demiş ki, "Ekrem'in tutuklanması hukuksuz." ben tamamen böyle olduğunu düşünüyorum. İran'da sürekli savaşa giriyorlar gibi yapıp girmiyorlar, bu da tiyatro. O helikopter kazası da ABD'nin içerdeki etkisini arttırmak için bir adımdı. Sonra İran'ın ortasında hamas liderini öldürtüyorlar, bu da İran hükümetinin bir hainliği sayesinde bence. Ben böyle düşünüyorum.
Hocam bu dedikleriniz çok uçuk bir Hollywood filmi gibi. İran Çin'e sürekli petrol satıyor. En büyük düşmanı kim Çin'in ABD Trump bence bunu gördü ona göre önlem alıyor.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı