Ne Nazi örgütü? KKK bile dağıtıldı resmen. KKK'nin kalesi Virginia'da bile Adamlar Robert edward lee'nin heykeline saldırmaya teşebbüs edecek kadar ileri gidebiliyorlar. Amerika'daki bu fazla özgürlüğü hiçbir avrupa ülkesinde bulamazsın.Vallaha şu filistin meselesinde iki tarafı da haklı bulmuyorum fakat Abd'de nazi örgütler bile var. Hamasa mı bir şey diyecekler Allah aşkına.
Detaylar
Kim cevapladı?Saygım arttı ABD'ye.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_neo-Nazi_organizations aynen.Ne Nazi örgütü? KKK bile dağıtıldı resmen. KKK'nin kalesi Virginia'da bile Adamlar Robert edward lee'nin heykeline saldırmaya teşebbüs edecek kadar ileri gidebiliyorlar. Amerika'daki bu fazla özgürlüğü hiçbir avrupa ülkesinde bulamazsın.
Ne bu şimdi? Hayır az bir şey sorgulayabilsen listede Türkiye'nin de olduğunu görebilirdin. Türkiye altında hangi örgütü kaçımız biliyoruz? Amerika'dakiler de 20-30 kişilik zararsız topluluklar çoğu garaj grubunun ötesine geçemezler. Aralarında bir iki tane iddialı grup var sadece Mesela Patriot Front ama liderleri başka bir sebepten dolayı tutulu ve kendilerini nazi karşıtı olarak tanımlıyorlar. Bu saçma bilgilerle sosyalde haber yazıları yazmamanı tavsiye ederim.
Nerede Trump haberi varsa övüyorsun sürekli bunu gördüm. Aksi bir şey deyince de bana yazı yazma felan diyorsun.Ne bu şimdi? Hayır az bir şey sorgulayabilsen listede Türkiye'nin de olduğunu görebilirdin. Türkiye altında hangi örgütü kaçımız biliyoruz? Amerika'dakiler de 20-30 kişilik zararsız topluluklar çoğu garaj grubunun ötesine geçemezler. Aralarında bir iki tane iddialı grup var sadece Mesela Patriot Front ama liderleri başka bir sebepten dolayı tutulu ve kendilerini nazi karşıtı olarak tanımlıyorlar. Bu saçma bilgilerle sosyalde haber yazıları yazmamanı tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra