Hocam tabii ki Amerika Avrupa gibi standları yok katı kurallı fakat illa tek Amerika mı var koskoca dünyada? Almanya'ya gitsin Fransa'ya gitsin Orada'da her şey güllük gülistanlık. Yani elin suriyelisi bile Almanya Amerika Fransa Kanada'ya gidiyor bizim özvatan evladımız neden gidemesin neyi eksik fakat tabii ki yasal yolla gitmeli.Amerika Avrupa degil onu bir ayri tutacaksin. Ayrica ulkemizde savas da yok. Bu arkadasin Amerika'ya iltica etmeyi birak ayagini basmasinin imkani yok hayalperestligin sinirlarini zorluyor. Parasi dedigi gibi cok olsa yarin gider zaten buraya yazmaz bile.
Detaylar
Kim cevapladı?Jaho izlemiş gelmişsin zaten iltica etmek çok kolay değil mi eğer öyle kolay olsaydı ülkede adam kalmazdı eğer yasal yollara zor diyorsan ve illegal yolları savunuyorsan ilacı kimin kullandığını düşün.
Harbi ya bir daha yazmayacağım adam legal yollara zor diyor gelmiş burada illegal yollari savunuyor
Harbi ya bir daha yazmayacağım adam legal yollara zor diyor gelmiş burada illegal yollari savunuyor![]()
Kardeş yemin ediyorum o kadar çok forumda üyeliğim var senin kadar boş birisini görmedim. Belli ki okul harçlığı biriktirerek bilgisayar toplamaya çalışan bir çocuksun henüz, konu sana göre değil. Artık cevap yazmayacağım konu kilitlensin diye rapor ettim.
Hocam benim dediğimi cevaplamadınız Almanya'ya gidin yasal yolla ya da Fransa'ya filan orasıda güzel yaşam kalitesi bayağı iyi refah seviyesi mükemmel ya da İsveç'e gidin. Amerika şart mı? Amerika kimse gidemez ki çünkü katı kurallılar.Kardeş yemin ediyorum o kadar çok forumda üyeliğim var senin kadar boş birisini görmedim. Belli ki okul harçlığı biriktirerek bilgisayar toplamaya çalışan bir çocuksun henüz, konu sana göre değil. Artık cevap yaayacak konu kilitlensin diye rapor ettim.
Maalesef işte bu yüzden yasal olarak gitmek artık çok çok zor.Hocam şimdi durum nedir? Neden gidiyorsun ülke'den atamızın bıraktığı bu emanet topraklara sahip çıkmadan gidilir mi? Evet hiçbir şey iyi değil güzel değil ama gitmekte çözüm değil. Bu vatan bize emanet düzeltebiliriz el birliği ile yine özleyeceksin bu anavatanını o yüzden kal burada eğer çok istiyorsan git ama bari yasal git elin suriyelisi bile Almanya'ya Fransa'ya gidip elin kızlarına taciz tecavüz ettiği Dahil'de oraya gitmeyi başardıysa sen niye yapmayasın? Bak bu pis sapık terbiyesiz ahlaksız gitmiş Fransa'ya bizim kimliğimiz ile sen özvatanın oğlusun sen niye yasal yoldan gitmiyorsun'da kaçak filan gidiyorsun? Gerçi sende haklısın orada bile bu sapıklar sapıklığa devam etmiş vize vermemeleri normal ama kaçak gitmekte çözüm değil amerika değilse başka ülkeye gidersin.
![]()
Fransa'da neler oluyor: Bir grup sığınmacı genç kadının eteğini açıp taciz etti
Fransa’da bir grup sığınmacının genç kadını taciz ettiği anlar yeniden sosyal medyada gündem oldu.www.odatv.com
Seçenekler dahilinde hocam. Araştırmalarım devam ediyor.Hocam benim dediğimi cevaplamadınız Almanya'ya gidin yasal yolla ya da Fransa'ya filan orasıda güzel yaşam kalitesi bayağı iyi refah seviyesi mükemmel ya da İsveç'e gidin. Amerika şart mı? Amerika kimse gidemez ki çünkü katı kurallılar.
Şanslarınızı deneyin hocam madem para sıkıntınız yok zorlayın şansınızı çek cumhuriyetine gidin Almanya'ya gidin veya İsveç'e gidin İsveç'in yaşam kalitesi ve refah seviyesi on numaradır.Maalesef işte bu yüzden yasal olarak gitmek artık çok çok zor.
Ha allahına kurban canını yediğim boş ver Amerika'yı filan sürünme oralarda lanet Amerika bana da Green Card vermedi sinirliyim fakat o kadar değil çünkü katı kurallı olmaları iyi bir şey bizim gibi önüne geleni almıyorlar ülkelerine adamlara hak veriyorum. Fakat Almanya'sı var İsveç'i var çek cumhuriyeti, Norveç, karadağ, Tayland var var babam var sen yeter ki gitmek işte.Seçenekler dahilinde hocam. Araştırmalarım devam ediyor.
Şanslarınızı deneyin hocam madem para sıkıntınız yok zorlayın şansınızı çek cumhuriyetine gidin Almanya'ya gidin veya İsveç'e gidin İsveç'in yaşam kalitesi ve refah seviyesi on numaradır.
Almanya'ya da giden birçok arkadaşım var, benim çekindiğim dil, İngilizcem yeterli seviyedeyken Almanca öğrenmekle uğraşamam ama olabilir, birkaç ay içinde her şey netleşecek, yasal olarak gitmek için görüştüğüm bağlantılar var bakalım ne olacak.
İstanbuldaysan ismek diye bir kurs yerleri var Ekrem İmamoğlu'nun açtığı güzel sevecen ortamı'da bulunan yerdir. Oraya kayıt ol ücretsizdir dil öğren ya da YouTube'dan de öğrenebilirsin veya Duolingo var. Forumda konu açabilirsin İngilizce dili filan Almanca dili öğrenmek istiyorum diye arkadaşlar yardımcı olur hocam.Almanya'ya da giden birçok arkadaşım var, benim çekindiğim dil, İngilizcem yeterli seviyedeyken Almanca öğrenmekle uğraşamam ama olabilir, birkaç ay içinde her şey netleşecek, yasal olarak gitmek için görüştüğüm bağlantılar var bakalım ne olacak.
Ozzytaste
Yetkin
Bu kadar dil biliyorsa tamamdır.
Dostum son durum ne, 12 sayfa okumaya üşendim. Gittin mi, ne yaptın, oradaysan şu an ne durumdasın?Almanya'ya da giden birçok arkadaşım var, benim çekindiğim dil, İngilizcem yeterli seviyedeyken Almanca öğrenmekle uğraşamam ama olabilir, birkaç ay içinde her şey netleşecek, yasal olarak gitmek için görüştüğüm bağlantılar var bakalım ne olacak.