A1 İngilizce ile Amerika'da nasıl anlaşır bir insan? Sürekli telefondan çeviri bir yere kadar.Gelmeyi derken sen orada mı yaşıyorsun hocam? Mesela işçi olarak nasıl gedilebilir, yasal olarak gitmek için ne yapılabilir? Yasal olarak gidebilmek için ciddi bir parayı gözden çıkarabilirim.
Ek olarak oraya giden tanıdıklarımın hepsi istisnasız, vasıfsız olarak gittiler, yani oraya göre vasıfsız diyelim, mesela burada ortalama bir üniversitede işletme gibi bölümleri hatta mühendislik bitirip de A1 bile olmayan İngilizce ile giden ve orada alakasız işlerde çalışanlar var. Çeşitli meslek sertifikalarım var, ehliyetim G sınıfı bir tarihte almıştım belki işe yarar diye.
Detaylar
Kim cevapladı?Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
A1 İngilizce ile Amerika'da nasıl anlaşır bir insan? Sürekli telefondan çeviri bir yere kadar.
İngilizce çok kolay bir dil. 2 ayda B1 yapıp Almanca öğreneceğim diye unuttum ama
Kolay olmasını söylemiyorum, adam A1 bile olmayan İngilizce ile yurtdışına gidip sürekli telefondan çeviri ile anlaşıyorsa bu yorucudur.İngilizce çok kolay bir dil. 2 ayda B1 yapıp Almanca öğreneceğim diye unuttum ama![]()
Kolay olmasını söylemiyorum, adam A1 bile olmayan İngilizce ile yurt dışına gidip sürekli telefondan çeviri ile anlaşıyorsa bu yorucudur.
A1 İngilizce yine iyi, daha Türkçe bile konuşamadan hatta okuma yazma bilmeden 10000 doları bastıran gitti.
A1 İngilizce yine iyi, daha Türkçe bile konuşamadan hatta okuma yazma bilmeden 10000 doları bastıran gitti.
Hocam sanırım vasıfsız elemansiniz asgari ücret ile 10000 dolar biriktirmek çok sıkıntı değil mi?
Ozzytaste
Yetkin
Amerika ben gayim diyen herkesi siginmaci kabul etse ulke nufusu 4 milyar olur ne anlatiyorsun sen, hiçbir seyden haberin yok bir de arkadasim gitti diye tatava yapiyorsun.
Sana bir özel muayene yapsınlar da gör. Kampta bir de seni gerçek homoların bölümüne koyarlar Afrikalıların yanına. Yapıyorlarmış böyle şeyler tepkini ölçmek için.
Son düzenleyen: Moderatör:
HayattYordu
Uzman
Sana bir özel muayne yapsınlarda gör. Kampta bir de seni gerçek homoların bölümüne koyarlar afrikalıların yanına. Yapıyorlarmış böyle şeyler tepkini ölçmek için.
O değil de cidden arkadaş gay taklidi yapıyorsa ve ona deseler ki e hadi o zaman kanıtla deseler ne olacak?
Ozzytaste
Yetkin
Amerika fenadır der mi der bilemem.O değil de cidden arkadaş gay taklidi yapıyorsa ve ona deseler ki e hadi o zaman kanıtla deseler ne olacak?
- Makaleler
- 1
Kanitlasin bence. Gitmeye cok hevesli gordum kendisini.O değil de cidden arkadaş gay taklidi yapıyorsa ve ona deseler ki e hadi o zaman kanıtla deseler ne olacak?