Gelmeyi derken sen orada mı yaşıyorsun hocam? Mesela işçi olarak nasıl gedilebilir, yasal olarak gitmek için ne yapılabilir? Yasal olarak gidebilmek için ciddi bir parayı gözden çıkarabilirim.

Ek olarak oraya giden tanıdıklarımın hepsi istisnasız, vasıfsız olarak gittiler, yani oraya göre vasıfsız diyelim, mesela burada ortalama bir üniversitede işletme gibi bölümleri hatta mühendislik bitirip de A1 bile olmayan İngilizce ile giden ve orada alakasız işlerde çalışanlar var. Çeşitli meslek sertifikalarım var, ehliyetim G sınıfı bir tarihte almıştım belki işe yarar diye.
A1 İngilizce ile Amerika'da nasıl anlaşır bir insan? Sürekli telefondan çeviri bir yere kadar.

KS.webp

Amerika ben gayim diyen herkesi siginmaci kabul etse ulke nufusu 4 milyar olur ne anlatiyorsun sen, hiçbir seyden haberin yok bir de arkadasim gitti diye tatava yapiyorsun.

Sana bir özel muayene yapsınlar da gör. Kampta bir de seni gerçek homoların bölümüne koyarlar Afrikalıların yanına. Yapıyorlarmış böyle şeyler tepkini ölçmek için.

Son düzenleyen: Moderatör: