ABD'ye iltica etmeye karar verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Python
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 122
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    abd karar
Hocam tabii ki Amerika Avrupa gibi standları yok katı kurallı fakat illa tek Amerika mı var koskoca dünyada? Almanya'ya gitsin Fransa'ya gitsin Orada'da her şey güllük gülistanlık. Yani elin suriyelisi bile Almanya Amerika Fransa Kanada'ya gidiyor bizim özvatan evladımız neden gidemesin neyi eksik fakat tabii ki yasal yolla gitmeli.

Kardeş yemin ediyorum o kadar çok forumda üyeliğim var senin kadar boş birisini görmedim. Belli ki okul harçlığı biriktirerek bilgisayar toplamaya çalışan bir çocuksun henüz, konu sana göre değil. Artık cevap yazmayacağım konu kilitlensin diye rapor ettim.

Hocam benim dediğimi cevaplamadınız Almanya'ya gidin yasal yolla ya da Fransa'ya filan orasıda güzel yaşam kalitesi bayağı iyi refah seviyesi mükemmel ya da İsveç'e gidin. Amerika şart mı? Amerika kimse gidemez ki çünkü katı kurallılar.

Maalesef işte bu yüzden yasal olarak gitmek artık çok çok zor.

Seçenekler dahilinde hocam. Araştırmalarım devam ediyor.

İfadeler: 995
Maalesef işte bu yüzden yasal olarak gitmek artık çok çok zor.
Şanslarınızı deneyin hocam madem para sıkıntınız yok zorlayın şansınızı çek cumhuriyetine gidin Almanya'ya gidin veya İsveç'e gidin İsveç'in yaşam kalitesi ve refah seviyesi on numaradır.

Seçenekler dahilinde hocam. Araştırmalarım devam ediyor.
Ha allahına kurban canını yediğim boş ver Amerika'yı filan sürünme oralarda lanet Amerika bana da Green Card vermedi sinirliyim fakat o kadar değil çünkü katı kurallı olmaları iyi bir şey bizim gibi önüne geleni almıyorlar ülkelerine adamlara hak veriyorum. Fakat Almanya'sı var İsveç'i var çek cumhuriyeti, Norveç, karadağ, Tayland var var babam var sen yeter ki gitmek işte.

Şanslarınızı deneyin hocam madem para sıkıntınız yok zorlayın şansınızı çek cumhuriyetine gidin Almanya'ya gidin veya İsveç'e gidin İsveç'in yaşam kalitesi ve refah seviyesi on numaradır.

Almanya'ya da giden birçok arkadaşım var, benim çekindiğim dil, İngilizcem yeterli seviyedeyken Almanca öğrenmekle uğraşamam ama olabilir, birkaç ay içinde her şey netleşecek, yasal olarak gitmek için görüştüğüm bağlantılar var bakalım ne olacak.

İstanbuldaysan ismek diye bir kurs yerleri var Ekrem İmamoğlu'nun açtığı güzel sevecen ortamı'da bulunan yerdir. Oraya kayıt ol ücretsizdir dil öğren ya da YouTube'dan de öğrenebilirsin veya Duolingo var. Forumda konu açabilirsin İngilizce dili filan Almanca dili öğrenmek istiyorum diye arkadaşlar yardımcı olur hocam.

Gitti sanırım…

Dostum son durum ne, 12 sayfa okumaya üşendim. Gittin mi, ne yaptın, oradaysan şu an ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…