Evet bu risk var ama şans işi mi anlamadım, mesela 2 kişi beraber gidiyorlar birini deport ediyorlar diğerini etmiyorlar neye göre bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Evet bu risk var ama şans işi mi anlamadım, mesela 2 kişi beraber gidiyorlar birini deport ediyorlar diğerini etmiyorlar neye göre bilmiyorum.
Hocam dil vs. biliyor musunuz?
Physic
Üstün
Sizi o sırada denetleyen kişiye de bağlı o biraz.
Ben yine de iltica işine sıcak bakmıyorum hocam. İltica bence son çare olmalı çünkü işin sonunda vatansız olacaksın, buradaki tüm haklarından vazgeçiyorsun. Gerçi burada vatandaş olmasan daha iyi yaşarsın orası ayrı da. Ben yine de cifte vatandaşlık taraftariyim.Hocam en başta yazdım, ABD'ye ulaştım diyorsun veya kamptan çıktım şu an Amerikadayım diyorsun o zaman senin ailenden veya tanıdığından gidip parayı alıyorlar, bunun haricinde 1 lira önceden ödeme yok.
ABD olmasa Kanada olur ne olacak? Kanada göçmen alımı da yapiyor, vatandaşlık işleri diğerlerine nazaran kolay ülkelerden. Hem ABD'nin dibinde, iklim hariç pek bir farkı da yok, surekli git gel yapılır tatillerde Miami'ye gidersin.
Ben yine de iltica işine sıcak bakmıyorum hocam. İltica bence son çare olmalı çünkü işin sonunda vatansız olacaksın, buradaki tüm haklarından vazgeçiyorsun. Gerçi burada vatandaş olmasan daha iyi yaşarsın orası ayrı da. Ben yine de cifte vatandaşlık taraftariyim.
ABD olmasa Kanada olur ne olacak? Kanada göçmen alımı da yapiyor, vatandaşlık işleri diğerlerine nazaran kolay ülkelerden. Hem ABD'nin dibinde, iklim hariç pek bir farkı da yok, surekli git gel yapılır tatillerde Miami'ye gidersin.
"Vatansız olacaksın". Ben bu ülkenin vatandaşı olduğumu hissedemiyorum zaten. Bence benim gibi hissedenlerin sayısı artışta.
Vatandaş olmasan daha iyi yaşıyorsun orası ayrı zaten."Vatansız olacaksın". Ben bu ülkenin vatandaşı olduğumu hissedemiyorum zaten.
İlk zamanlar yetecek kadar biliyorum hocam, gerek kelime dağarcığı olsun gerek duyduğumu anlama olsun idare eder. Orada 2-3 ayda geliştiririm. Zaten telefonlardaki çeviri uygulamaları da çok gelişti.
A
agg1401
Ziyaretçi
Yasal olmayan yollar, birer ölüm fermanıdır. Bence otur oturduğun yerde. Yasal yolları araştırmaya devam et.
Olabilir de hiçbir bilgim yok, iş imkanları vs. hakkında. İşçi ihtiyacı var mı, alım gücü nasıl, maaşlar nasıl sadece YouTube'dan izlediğimiz kadar biliyoruz.
Ben yine de iltica işine sıcak bakmıyorum hocam. İltica bence son çare olmalı çünkü işin sonunda vatansız olacaksın, buradaki tüm haklarından vazgeçiyorsun. Gerçi burada vatandaş olmasan daha iyi yaşarsın orası ayrı da. Ben yine de cifte vatandaşlık taraftariyim.
Ben homofobik ve irkci bir toplumla yasacagima vatansiz olurum, herkes icin daha iyi.