Hocam en başta yazdım, ABD'ye ulaştım diyorsun veya kamptan çıktım şu an Amerikadayım diyorsun o zaman senin ailenden veya tanıdığından gidip parayı alıyorlar, bunun haricinde 1 lira önceden ödeme yok.
Ben yine de iltica işine sıcak bakmıyorum hocam. İltica bence son çare olmalı çünkü işin sonunda vatansız olacaksın, buradaki tüm haklarından vazgeçiyorsun. Gerçi burada vatandaş olmasan daha iyi yaşarsın orası ayrı da. Ben yine de cifte vatandaşlık taraftariyim.
ABD olmasa Kanada olur ne olacak? Kanada göçmen alımı da yapiyor, vatandaşlık işleri diğerlerine nazaran kolay ülkelerden. Hem ABD'nin dibinde, iklim hariç pek bir farkı da yok, surekli git gel yapılır tatillerde Miami'ye gidersin.

Ben yine de iltica işine sıcak bakmıyorum hocam. İltica bence son çare olmalı çünkü işin sonunda vatansız olacaksın, buradaki tüm haklarından vazgeçiyorsun. Gerçi burada vatandaş olmasan daha iyi yaşarsın orası ayrı da. Ben yine de cifte vatandaşlık taraftariyim.
ABD olmasa Kanada olur ne olacak? Kanada göçmen alımı da yapiyor, vatandaşlık işleri diğerlerine nazaran kolay ülkelerden. Hem ABD'nin dibinde, iklim hariç pek bir farkı da yok, surekli git gel yapılır tatillerde Miami'ye gidersin.

"Vatansız olacaksın". Ben bu ülkenin vatandaşı olduğumu hissedemiyorum zaten. Bence benim gibi hissedenlerin sayısı artışta.

Olabilir de hiçbir bilgim yok, iş imkanları vs. hakkında. İşçi ihtiyacı var mı, alım gücü nasıl, maaşlar nasıl sadece YouTube'dan izlediğimiz kadar biliyoruz.

Ben homofobik ve irkci bir toplumla yasacagima vatansiz olurum, herkes icin daha iyi.