ABD'ye iltica etmeye karar verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Python
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 122
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    abd karar

Hatirladigim kadariyla o 10 bin dolari 6 ay boyunca yasaman icin istiyorlar eger o 6 ay icin de sıkıntı olmadan yasarsan, deport edilmiyosun.

Hatirladigim kadariyla o 10 bin dolari 6 ay boyunca yasaman icin istiyorlar eger o 6 ay icin de sıkıntı olmadan yasarsan, deport edilmiyosun.
O bahsettiğim 10 bin şebeke için. Ama yine de para bulundurman lazım devlet desteği bir yere kadar, devletin yardımından olabildiğince hızlı kurtulup ekonomik bağımsızlığını ilan etmen lazım çünkü hükümet seni sonsuza kadar beslemiyor.

Eğer çalışma iznini aldığında iş-ev yapıp düzenini sağlarsan hükümet sana sesini çıkarmıyor çünkü devlete vergi ödemeye başlıyorsun hoşlarına gidiyor Kanada vergi devletidir.

Ha hocam ben legal yollardan bahsediyordum, legal yollarla cok daha kolay ekonomik bagimsizligini ilan etmek.

İltica etmek mi?..

Üstte yasal yol olsa 50 bin dolarda harcarım demişsin.

Git o parayla Avrupa'da üniversite oku, diledigin gibi kal

ABD'den daha güzel. Diyorsan ben 4 sene okumam. Enstitü tarzı bi yere katil eğitim al gene kalırsın.

Örnek aklıma ilk gelen mutfak sektörü için olan aşçılık okulları. Veya Dil okulları.

Eğitim bir ülkeye taşınmanın en rahat ve saygın yollarından birisi. Bence bir numara direkt.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…