- Makaleler
- 1
En buyuk sorunun bu yoksa yakalandigin anda deport.Mesele bu mu şimdi canım arkadaşım? ABD'ye ayak basalım da tek sorun bu olsun.
En buyuk sorunun bu yoksa yakalandigin anda deport.Mesele bu mu şimdi canım arkadaşım? ABD'ye ayak basalım da tek sorun bu olsun.
Arkadaşlar buradan umudu kestim. Burada düzgün para kazansak ve alım gücü iyi olsa bu yollara bulaşmak istemem ama boğaz tokluğuna çalışmak bir yana beş para etmez bir araba için bile yıllarca kredi ödüyoruz.
Durumunuz aynı olmayabilir. Bu dediklerim başına gelmeyeceği ihtimalini azaltmıyor. Belki şansın yaver gider istediğin gibi olur. Belli olmaz. Bundan bahsediyorum.
En buyuk sorunun bu yoksa yakalandigin anda deport.
Kanada da ABD'den çok farklı değil. İkisi de insan hakları bazında geri kalmış ülkeler ve para vermeyip çalışmanı bekleyebiliyorlar.Amerika’dan kamptan çıktıktan sonra Kanada’ya iltica et.
Öyle bir şey yok. İltica edeceksen geçerli sebeplerin olmalı. Yalan da söyleyemezsin çünkü belge talep ediyorlar ve anlattığın gibi olmadığını anladıkları anda deport ediyorlar yani eğer herhangi bir sebebin yoksa ilticayı unut zira gitmenle deport edilmen bir olur.Mesele bu mu şimdi canım arkadaşım? ABD'ye ayak basalım da tek sorun bu olsun.
Türkiye'de nerede hakkını alıyorsun? Özellikle, kamuda üstlerin malum partili oluyor; istediğin kadar çaba sarfet onlardan değilsen yine terfi alamıyorsun. Türkiye gibi torpilin had safhada bulunduğu bir ülkede haktan, adaletten bahsetmek komik.Duzgun ve disiplinli bir sekilde calisirsan hakkini her zaman alirsin. Soyledigin iki cumlede sadece calisanlar yani isciler icin gecerli.
Şu an Amerika'da mısın? Ve organ mafyalarına falan dikkat et.
Hayalperestligin uc noktasi seninki kardesim.Bu olayla benim durumun zerre alakası yok.
Benim iltica için kanıtlayabileceğim birden fazla gerekçem var. Ayrıca çok farklı gerekçeler de var oradaki güvenilir avukatlar yardımcı oluyorlar ama çok üç kağıtçı avukatlarda var orada, benim avantajım orada vatandaşlık almış akrabaların olması ve birçok arkadaşımın 2-3 yıl önce gidip tecrübe kazanması.
Dediğim gibi tek sorun oraya giriş yapabilmek.
Abi çok güzel diyorsun ya.Gay oldugunu soyleyince Amerika almiyor ki seni arkadasim, once Gay oldugunu ve bu yuzden siddet veya taciz gordugunu kanitlaman lazim. Sen de mi gaysin ne diyeceksin sunabilecegin 2 3 sebep var zaten baska hicbir seyi kabul etmiyorlar. Siyasi bir orgute mi uyesin, ateist oldugun icin darp mi edildin taciz mi ediliyorsun bunlari kanitlayabilecek misin? Asagidakilerden hangisine maruz kaliyorsun mesela cok merak ettim.
ABD İltica Başvurusu Nedir, Nasıl Yapılır? Şartları Neler?
Siyasi, dini ya da herhangi bir başka nedenle ABD`ye iltica etmek isteyenler için adım adım mülteci başvurusu rehberi hazırladıkwww.visamerika.com
Ya green card basvurusu yapacaksin onun da masrafini karsilayabilecek misin? Ya da bir hatun bulup evleneceksin. Hatta ODTU mezunu falan isen okuma bahanesiyle de gidebilirsin. Seninki dupeduz hayalperestlik.