Karamell

Başarılı
Merhaba, yaklaşık 2 yıldır kullandığım Nitro 16'yı az önce şarja taktım. İlk başta turuncu şarj ışığı yandı fakat sonra geri söndü ve laptop ne şarj alıyor ne de açılıyor. Farklı prizde denedim, olmadı. Arkadaki Thunderbolt yuvasından 120W Type-C şarj aletini taktım, yine şarj almadı. Statik elektriğini atmayı denedim, o da olmadı. Neden böyle olmuş olabilir? Daha önce hiç böyle bir problem olmamıştı.

Merhaba, yaklaşık 2 yıldır kullandığım Nitro 16'yı az önce şarja taktım. İlk başta turuncu şarj ışığı yandı fakat sonra geri söndü ve laptop ne şarj alıyor ne de açılıyor. Farklı prizde denedim, olmadı. Arkadaki Thunderbolt yuvasından 120W Type-C şarj aletini taktım, yine şarj almadı. Statik elektriğini atmayı denedim, o da olmadı. Neden böyle olmuş olabilir? Daha önce hiç böyle bir problem olmamıştı.
Pil soketini ve bataryayı çıkarın. Bilgisayarı adaptöre bağlayıp çalıştırmayı deneyin, bakalım çalışacak mı.

Cihazın içini açıp batarya soketini çıkartıp öyle açmayı dener misiniz?

Yaklaşık 5 dakikadır mesajı atmaya çalışıyorum..

İçini açamam maalesef garantisi hâlâ devam ediyor.
Nasıl hocam, Predator'un içini açmıştım fakat garanti devam ediyordu. Bantları sökmeyip düzgün vidalarsanız bir sorun olmuyor (he, servise içini açtım demeyince). Sahi, o zaman SMS Infocom vardı, işini harbi iyi yapıyordu. Şimdiki TNK Bilgisayar'ı bilmem ama.