Merhaba, yaklaşık 2 yıldır kullandığım Nitro 16'yı az önce şarja taktım. İlk başta turuncu şarj ışığı yandı fakat sonra geri söndü ve laptop ne şarj alıyor ne de açılıyor. Farklı prizde denedim, olmadı. Arkadaki Thunderbolt yuvasından 120W Type-C şarj aletini taktım, yine şarj almadı. Statik elektriğini atmayı denedim, o da olmadı. Neden böyle olmuş olabilir? Daha önce hiç böyle bir problem olmamıştı.
Detaylar
Kim cevapladı?Pil soketini ve bataryayı çıkarın. Bilgisayarı adaptöre bağlayıp çalıştırmayı deneyin, bakalım çalışacak mı.Merhaba, yaklaşık 2 yıldır kullandığım Nitro 16'yı az önce şarja taktım. İlk başta turuncu şarj ışığı yandı fakat sonra geri söndü ve laptop ne şarj alıyor ne de açılıyor. Farklı prizde denedim, olmadı. Arkadaki Thunderbolt yuvasından 120W Type-C şarj aletini taktım, yine şarj almadı. Statik elektriğini atmayı denedim, o da olmadı. Neden böyle olmuş olabilir? Daha önce hiç böyle bir problem olmamıştı.
Servise gönderin o halde. Sabaha kadar şarjda bırakın. Düzelmez ise servis tek çare.İçini açamam maalesef garantisi hâlâ devam ediyor.
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
Nasıl hocam, Predator'un içini açmıştım fakat garanti devam ediyordu. Bantları sökmeyip düzgün vidalarsanız bir sorun olmuyor (he, servise içini açtım demeyince). Sahi, o zaman SMS Infocom vardı, işini harbi iyi yapıyordu. Şimdiki TNK Bilgisayar'ı bilmem ama.İçini açamam maalesef garantisi hâlâ devam ediyor.