Bütçe
25000-33000 TL
Hocam siz sanırım AMD ve İntel işlemci arasındaki güç farklarını bilmeyecek kadar cahilsiniz o yüzden size laf anlatmayı bırakıyorum.
Lütfen gidip önerdiğiniz cihazın testlerini atında izleyelim.
İlk attığınız TUF için konuşuyordum ama :)

Eğer LOQ için tartışıyorum gibi yanlış anlaşılmaya neden olduysam kusuruma bakmayın.

Attığınız 7735HS testine karşılık attım o videoyu.

Hocam attığım LOQ 4060 modeli alıp geçin kafanız daha fazla bulanmasın.
Kesinlikle.

Zaten videodaki 7435HS olan model ile aynı laptop hem de birebir.

Nitro 16 modeli bu. 74 derece 40W genel olarak. Nitro 5'ini bulacağım birazdan.

Nitro 16'nın sıvı metal destekli çok daha iyi bir soğutması var hocam o bu modeller için çok daha üst bir klasman her açıdan fakat bütçe yetmiyor.

Eğer LOQ için tartışıyorum gibi yanlış anlaşılmaya neden olduysam kusuruma bakmayın.

Attığınız 7735HS testine karşılık attım o videoyu.

Kesinlikle.

Zaten videodaki 7435HS olan model ile aynı laptop hem de birebir.

Nitro 16'nın sıvı metal destekli çok daha iyi bir soğutması var hocam o bu modeller için çok daha üst bir klasman her açıdan fakat bütçe yetmiyor.

29k oluyor sepette bu satıcıdan ve siteden almak güvenli mi daha önce alan oldu mu?

29k oluyor sepette bu satıcıdan ve siteden almak güvenli mi daha önce alan oldu mu?
Hayır değil, bir sürü 2. el vakası görülmüş.

Fiyattan belliydi zaten :( buraya güvenebilir miyiz?

Hayır hocam Emperor daha beter bir satıcı.

@moon028 Hocam büyük ihtimalle bu linkten bakıyorsunuz.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,509697039.html iki satıcı bir sürü sitede mağaza açmış, bu linkten almayın.

Hayır hocam emperor daha beter bir satıcı.

@moon028 hocam büyük ihtimalle bu linkten bakıyorsunuz.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,509697039.html iki satıcı bir sürü sitede mağaza açmış, bu linkten almayın.

Burada sıkıntı yaşamayız gibi?
Lenovo LOQ 15IRH8 Intel Core i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6"FHD FreeDOS dizüstü bilgisayar 82XV00NJTX.

Bahsettiğiniz gibi satıcılar teşhir ürün satıyor sürekli şikayet tonla.

Hocam mobil link PC'de açılmıyor direkt Akakçe linki atsanız.

hepsiburada/miniöde