İntikankam
Uzman
ThrottleStop kullanacagina Predator serisi icin ozel urettigi PredatorSense uygulamasi indirip performans modlarini dene. Ilk fotografta 170'W kullandigini mi soyluyor o islemcinin ben mi yanlış okudum.eger oyleyse bu iyi bir şey limit falan koymamislar laptopa. xD.
Intel® Core™ Ultra 9 Processor 275HX (36M Cache, up to 5.40 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ Ultra 9 Processor 275HX (36M Cache, up to 5.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
160W Max guc cekecegini ve 105° Max calisma sicakliginin olacagini soyluyor. Surekli bu seviyelerde olmasi bilgisayarin termal acidan yetersiz oldugunun gostergesi buyuk ihtimal. Ama tabii ki ileride guncel BIOS yayinlanir bunlar cozulur. 170W cekmesi ise sanirim Acer'in yaptigi bir Boost olabilir.
Hocam zaten sıcaklık görsellerinini PredatorSense üzerinden attım modları da denedim sürekli olarak 105 derecede değil Cinebench 26 testinde 105 derece 160 watt değerlerini gördü.
Duruma göre görüşürüm hocam.İçin rahat etmezse aldığın yer ile görüş veya bir servise ver hocam.
Hocam zaten sıcaklık görsellerinini predatorsense üzerinden attım modları da denedim sürekli olarak 105 derecede değil Cinebench 26 testinde 105 derece 160 watt değerlerini gördü.
Duruma göre görüşürüm hocam.
@mortem.dll hocam sizde bu cihazı önermiştiniz sizce de normal mi bu değerler?