Picky

Uzman
Cuma günü annem ve babam İzmir'e gidecekler. İzmir otobüs terminalinden toplu taşıma ile Çiğli'de bulunan Acıbadem Kent Hastanesine nasıl giderler? İzmir'i bilmiyoruz, annem de rahatsız olduğu için en az vasıta aktarımı ile nasıl gidilir?

Merhaba, otobüsten indikten sonra 10 dakikada bir Menemen minibüsleri hareket etmekte. Bu minibüsle Çiğli Belediyesinde inip taksi yoluyla (önerdiğim yöntem) veya Çiğli kooperatif minibüsüyle Kent Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

9 yıldır karaciğer nakli nedeniyle Kent Hastanesi'ne gitmekteyim. Eğer erken saatlerde gitmeniz gerekmiyorsa hastanenin servisleri de mevcut. Ayrıca otogara dönüş daha kolay. Keza hastanenin içinde bulunan duraktan Bornova servisine binip otogara kadar gidebilirsiniz.

Servisleri öğrenmek için de hastanenin sitesindeki iletişim numarasını arayıp sorabilirsin olmadı terminali ararsın, bağlarlar. Arkadaşın dediği gibi servisler varsa bu genelde terminalin sitesinde güzergahlar saatleriyle yazar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otobüs terminalinden mi hareket ediyor hocam hastane servisi? Ayrıca saati hakkında bilginiz var mı?

Sabah 8:30'da hastaneden kalkıyor diye biliyorum hocam. İsterseniz hastaneyi arayıp bilgi alın. Hastane Acıbadem'e satılmadan önce her gün servis vardı. Belki şu an kaldırılmış bile olabilir. Korona döneminden sonra hiç gitmedim yanlış bilgilendirmek istemem.

Sabah 8:30'da hastaneden kalkıyor diye biliyorum hocam. İsterseniz hastaneyi arayıp bilgi alın. Hastane Acıbadem'e satılmadan önce her gün servis vardı. Belki şu an kaldırılmış bile olabilir. Korona döneminden sonra hiç gitmedim yanlış bilgilendirmek istemem.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler hocam. Gidip geldiler sorunsuz.