Merhaba mesela örgün eğitimde bölüm seçebiliyoruz ona göre ders alıyoruz. Açık lisede böyle bir şey var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçmeden önce eşit ağırlık seçmiştim. 10. sınıfta fizikten kalmıştım, 11'de de matematikten kaldım. 11'in sonunda da zaten açığa geçtim. Ardından halihazırda bölümüm eşit ağırlık olduğu için sayısal dersleri yoktu; matematik var ortak, ondan da kaldım diye muaf saydı açık öğretim sistemi. Sadece sözel derslerin sınavını oldum. Yani açığa geçerken hangi derslerin varsa onlarla devam ediyor. Doğrudan liseye açıktan başlarken nasıl oluyor bilmiyorum.Merhaba mesela örgün eğitimde bölüm seçebiliyoruz ona göre ders alıyoruz. Açık lisede böyle bir şey var mı?
Ben geçmeden önce eşit ağırlık seçmiştim 10.sınıfta fizikten kalmıştım 11 de de matematikten kaldım 11 sonunda da zaten açığa geçtim ardından halihazırda bölümüm eşit ağrılık olduğu için sayısal dersleri yoktu matematik var ortak onda da kaldım diye muaf saydı açık öğretim sistemi sadece sözel derslerin sınavını oldum. Yani açığa geçerken hangi derslerin varsa onlarla devam ediyor doğrudan liseye açıktan başlarken nasıl oluyor bilmiyorum.
Duymadım hocam öyle bir şey. Onun detayları vardı, yok 0.12 katsayı vs.İnternette OBP'yi yarıya düşürüyor diyor bu gerçek mi?
Duymadım hocam öyle bir şey onun detayları vardı yok 0.12 katsayı vs.
Anladım hocam onu araştırmak lazım ama yenişafak direkt yarıya düşürüyor diyor korktum.
Ben çok da önemsemeden girdim. Çok da bir şey söylemeyeyim size, bir bakın yine de.